# Andrey Arshavin

Cevap: # Andrey Arshavin | Lequipe: G.Saray'dan 16 milyon euro

Mata'yı da alıyorlarmış, Arshavin buralara doğru geliyor demektir belki de

Bilinmelidir ki Arshavin Galatasaray için bir rüyadan ibarettir. Biz 1 bucuk milyon euro'yu 3 yıl taksitle ödüyoruz. Alınırsa takımın görünümü 360 derece değişir. fakat bana göre alınması imkansızdır. Bizim yönetimimiz eboue için bile indirim bekliyorken, Arshavin'e bırak 16 milyon'u, 10 milyon euro bile verecek gücümüz yok. çünkü klupte para yok. Onun için pek fazla umutlanmamak en iyisi. hatta hiç umutlanmamak!

360 derece değişecekse almaya gerek yok :asd:

renktaş saha içinden bahsediyoruz. oyun olarak değişir. farklı yere çekme diyecem ama, türkçe bu. lastik misali nereye çeksen oraya. :D

Renktaş çekme falan yok, 360 derece değişirsek aynı yere geliriz, 180 derece dersen sorun yok :asd:

misimovici geri getirsek keskem

birde dossantosu

images

Napıyım geliyimmi panpa

Arshavin Türkiye'de oynayamaz. Bize daha dayanıklı ve sert adamlar lazım.

Lucho, Diego falan gibi.

Forlan 2 sene önce çok güçlüydü. Şimdi de güçlü. Ama ciddi bi sakatlık yaşarsa artık toparlayamaz bence. Ki bu lig öyle sakatlıkları yaşamaya bire bir.

Yoksa forvet arkasında mükemmel iş görürdü.

Lucho, Diego falan gibi.

Forlan 2 sene önce çok güçlüydü. Şimdi de güçlü. Ama ciddi bi sakatlık yaşarsa artık toparlayamaz bence. Ki bu lig öyle sakatlıkları yaşamaya bire bir.

Premier lig de oynayan, her yerde oynar.

Lucho, Diego falan gibi.

adam premier ligde oynuyordu hatırlatmak isterim

Lucho, Diego falan gibi.

Çok boş konuşmalar bunlar

Lucho, Diego falan gibi.

Size katılmıyorum ama EPL'de oynadı diye burda kesin oynayabilirde ddemiyorum. Burda adama sert EPL'de topa sert giriyorlar ama Arshavin Rusya'da yetiştiği için sert ve zorlu koşullara alışık olduğunu düşünüyorum. Forlan konusunda katılıyorum

Lucho, Diego falan gibi.

Lucho neyse de diego nun neresi güçlü Allah aşkına? Alex çok mu güçlü?

Premier lig de oynayan, her yerde oynar.

Arkadaş Premier Lig'de futbol sert ve tempolu oynanıyor. Topa sertlik var. Adama sertlik yapıldığında cezayı alır futbolcu.

Ama burda futbolcu, adamın futbol hayatını bitirecek hareketler yapıyor. Faul bile çalınmıyor. Yoksa İspanya'da da oynayan adam Türkiye'de oynar, Fransa'da da, Almanya'da da, İtalya'da da...

Sertlik dediğin başka bir şeydir.

Tesadüf mü sanıyosun Anelka gibi bi azmanın bu ligde oynayamamasını?

Tesadüf mü sanıyosun Lincoln'ü, Ortega'yı, Elano'yu... Fransa Ligi'nde insan azmanlarıyla mücadele eden Niyang neden acaba kötü beslenmiş, çelimsiz Türk futbolcularının sertliğinden şikayet etti.

2 metrelik adamın bileğine 1,60'lık adam bile bassa o bilek sakatlanır. Çünkü insan vücudu kırılgandır.

Biz bu kırılganlar içinde ya en sağlamlarını bulucaz çıkarıcaz ya da bu federasyon hakemlere adam gibi maç yönetmeyi öğretecek. Yoksa hiç bir zaman teknik bazlı futbolcularla kurulu takımlarda iyi futbol izleyemeyiz. Geçen sezon başındaki orta sahaya bak. Cana - Elano - Misimovic. Kimse bana masal anlatmasın, bu orta saha İspanya Ligi'nde söz sahibi olur. İlk 5'e oynar. Burda etkisiz. Neden?

İsmail Güldüren diye bi adam oynadı bu ligde.

Kimse Hürriyet denen katilin yaptığı faulleri görmüyor.

Sert futbolcu olur evet. Gattuso mesela. Bana illaki çok sert ve adama yönelik faullerini de bulursunuz video olarak ama istisnadır bunlar. Genel sertliği topadır. Türkiye'de böyle mi oynanıyor maçlar?

Düşündün mü hiç neden Bursa Türkiye Ligi'nde büyüklerden gol bile yemezken Avrupa'da Valencia tarafından kevgire çevrildi. Çünkü hakemler daha maçın 3. dakkasında belli ettiler ki insanlık dışı faullere izin vermeyecekler. Nooldu o zaman. Başka bir savunma cinsi de bilmediğimiz için Mevlana gibi her topa gel dedik. Avrupa'da neden başarılı olamıyoruz? Aslında o kadar da kötü takımlarımız olmadı bir çok zaman. Ama ligde legal savunma yapan takımlara karşı oynamadığımızdan ne böyle takımlara karşı nasıl oynanır biliyoruz ne de legal savunma yapmayı öğrenebiliyoruz.

O Arshavin denen adam ceza sahasına yakın top alıp dripling yapmayı seven, kendine pozisyon üretip gol yaratan bir adam.

Ne olacağını söyleyeyim. Topu ayağına her aldığında güdümlü bi katil omuz omuza mücadele diye üzerine çıkıp bi yandan da bileğine basacak, kramponlarının çivisini ayağına geçirecek. Kaç maç dayanır ki insan bünyesi buna? Belki kayarak direkt kaval kemiğine bir müdahale ile adamı bitirecek.

Bu ligdeki her teknik oyuncu sakatlanıyor. Tesadüf mü yahu bu ? Yoksa merak etmeyin ben de premier ligi sizin kadar biliyorum ama siz acaba Türkiye Ligi'ni bilmeniz gerektiği kadar biliyor musunuz?

Dünyanın efsane orta sahası...

Pedro ----------------------------- Messi

İniesta --------- Xavi

Busquest​

Söylüyorum size en fazla 10 maç dayanır bu lige. 10. maç sonunda pert.

Forvet arkası mı arıyoruz. Bodmer gibi adamlara bakalım. Varsın daha düz olsun.

Geçen sezon ve önceki sezonlar Baptista'yı çok istemiştim.

Dillerden düşmeyen bir Emana var.

Ha Alex gibi dünyanın en zeki adamlarından birini bulun. Sadece öldürücü bölgede topu ayağında tutsun. O zaman tamam.

Ya da Hagi gibi çirkefin önde gidenini bulun. Kendisine yapılan şerefsizliği gitsin bir sonraki pozisyonda fazlasıyla ödetsin. Yanına Filipescu gibi bir cezalandırıcıyı da ekleyin. Emre Belözoğlu'nu falan koyun. O zaman faul yapmaya korksun takımlar. Ama Arshavin olmaz arkadaş. Olur da 3-5 maç olur. Sonra bacağı elinde revirdeki yıldızlarımıza katılır.

Geri
Üst Alt