# Andrey Arshavin

Cevap: # Andrey Arshavin | Lequipe: G.Saray'dan 16 milyon euro

Arshavin Türkiye'de oynayamaz. Bize daha dayanıklı ve sert adamlar lazım.

Lucho, Diego falan gibi.

Forlan 2 sene önce çok güçlüydü. Şimdi de güçlü. Ama ciddi bi sakatlık yaşarsa artık toparlayamaz bence. Ki bu lig öyle sakatlıkları yaşamaya bire bir.

Yoksa forvet arkasında mükemmel iş görürdü.

Kusura bakma baştan sonra saçmalık yazdıkların.Forum tarihinin top 10 una girecek düzeyde hemde.Arshavin'e yumuşak Diego'ya sert demen 0-7 yaş arası futbol izleyicisi için bile yeterince komik bir söylem.

Arshavin Rusya gibi pis bir ligde sivrilmiştir,çok kötü zeminlerde sert mücadeleler edebileceğini bundan 10 yıl önce kanıtlamıştır,Primer lig gibi tempolu bir ligdede temposunu kanıtlamıştır.Arshavine yumuşak vs. demek resime bakıp yorum yapmaktır.Diego'ya sert ve dayanıklı demen başlı başına komedi zaten,baştada belirttim ancak çok komik olmuş birdaha belirteyim.

Ali isimli arkadaş yazdıkları yüzünden ceza aldığı için aslında hiç haketmediği cevabımın burda durmasına gerek görmedim. Bu sebeple editledim.

Bana göre Arshavin'in de tek korkulması gereken uyum sorunu. Premier Lig'deki sertlikler konusunda sorunlar yaşadığı doğrudur. Ama bizim ligimiz için bence çok ideal bir futbolcu..

Kusura bakma baştan sonra saçmalık yazdıkların.Forum tarihinin top 10 una girecek düzeyde hemde.Arshavin'e yumuşak Diego'ya sert demen 0-7 yaş arası futbol izleyicisi için bile yeterince komik bir söylem.

Arshavin Rusya gibi pis bir ligde sivrilmiştir,çok kötü zeminlerde sert mücadeleler edebileceğini bundan 10 yıl önce kanıtlamıştır,Primer lig gibi tempolu bir ligdede temposunu kanıtlamıştır.Arshavine yumuşak vs. demek resime bakıp yorum yapmaktır.Diego'ya sert ve dayanıklı demen başlı başına komedi zaten,baştada belirttim ancak çok komik olmuş birdaha belirteyim.

Arkadaşım az bile yazmışsın helal olsun.

Arshavin Türkiye'de oynayamaz. Bize daha dayanıklı ve sert adamlar lazım.

Lucho, Diego falan gibi.

Forlan 2 sene önce çok güçlüydü. Şimdi de güçlü. Ama ciddi bi sakatlık yaşarsa artık toparlayamaz bence. Ki bu lig öyle sakatlıkları yaşamaya bire bir.

Yoksa forvet arkasında mükemmel iş görürdü.

Emin ol Arshavin , Diego ve Lucho dan daha dayanıklı kalır bu ligde.

Diego sert Arshavin yumuşak mı? :D

Arkadaş Premier Lig'de futbol sert ve tempolu oynanıyor. Topa sertlik var. Adama sertlik yapıldığında cezayı alır futbolcu.

Ama burda futbolcu, adamın futbol hayatını bitirecek hareketler yapıyor. Faul bile çalınmıyor. Yoksa İspanya'da da oynayan adam Türkiye'de oynar, Fransa'da da, Almanya'da da, İtalya'da da...

Sertlik dediğin başka bir şeydir.

Tesadüf mü sanıyosun Anelka gibi bi azmanın bu ligde oynayamamasını?

Tesadüf mü sanıyosun Lincoln'ü, Ortega'yı, Elano'yu... Fransa Ligi'nde insan azmanlarıyla mücadele eden Niyang neden acaba kötü beslenmiş, çelimsiz Türk futbolcularının sertliğinden şikayet etti.

Bazı konularda haklısın ama;

Anelka Alex yüzünden oynayamadı hatta Fenerbahçe'ye giden tüm santraforlar Alex yüzünden %100 verimli olamadı.

Lincoln gayet kendini ispat etti bu ligde onu da geç. Elano kendi karakteri bozuk olduğu için oynamadı fiziği yetmediği için değil.

Arshavin mesela bizim ligde ki kasap bir çok oyuncuyu omuz omuza pozisyonda al aşağı eder. Ferdinand-Terry-Pique(bir zamanlar)-Vidic gibi sert ve Dünya'nın en iyi stoperleriyle mücadele eden bir adam buraya gelip, Sedat-Yalçın-Bilica gibi adamlara rezil ettirmez kendini.

cambiasso kadar zor bu transfer..

Nokta

Adamlar geldi de serti yumuşağı kaldı.Bunların en yumuşağı bile bizim ayhandan baltadan bin kat daha iyidir

Bazı konularda haklısın ama;

Anelka Alex yüzünden oynayamadı hatta Fenerbahçe'ye giden tüm santraforlar Alex yüzünden %100 verimli olamadı.

Lincoln gayet kendini ispat etti bu ligde onu da geç. Elano kendi karakteri bozuk olduğu için oynamadı fiziği yetmediği için değil.

Arshavin mesela bizim ligde ki kasap bir çok oyuncuyu omuz omuza pozisyonda al aşağı eder. Ferdinand-Terry-Pique(bir zamanlar)-Vidic gibi sert ve Dünya'nın en iyi stoperleriyle mücadele eden bir adam buraya gelip, Sedat-Yalçın-Bilica gibi adamlara rezil ettirmez kendini.

Lincoln çok iyi performans verdi dönem dönem. Ama sonuç olarak sakatlıklar yüzünden istikrar yakalayamadı.

Arshavin evet Bilica gibi adama omuz omuzada ezilmez. Eğer futbol kuralları doğrultusunda bir mücadele olursa.

Ama bizim ligimizin hakemleri sertlikle faulü birbirinden ayıramıyorlar. Geçen sezon ligin ikinci devresinin başlarıydı. Emre Çolak'a bir faul yapıldı. Son anda ayağını çekmese en az 3 yerden kırılırdı kemik. Nooldu? Düşmediği için faul bile verilmedi. Oysa doğrudan kırmızı kartlık hareketti. Lincoln'de sürekli böyle faullere maruz kaldı.

Elano evet karaktersizdi. Ama karaktersiz adamlar bile elverişli ortamlarda iyi futbol oynarlar. Eğer futbol oynama ortamı bulsa Elano da top oynardı. Ama kasaplarla dolu bu ligde o ortamı bulamadı.

Anelka kendisi açıkladı Türkiye Ligi çok sert bir lig o yüzden ordan biran önce ayrılmak istedim diye İngiltere'ye transferinden sonra.

İşin aslı sorun sertlikte değil. Legal olmayan sertliğe izin verilmesinde.

Yoksa Niyang ağlamazdı bu lig çok sert diye. Adam Fransa Ligi'nden geldi. öküz kuvvetinde adamlarla boğuşuyodu orda...

Arshavin'in oyun tarzı bu tarz sertliği çok fazla üzerine çekecek şekilde.

İzleyin mesela driplinglerinde rakip oyuncuya hep çok yakın geçiyor adamı. İnce bilek hareketleriyle. Ve bu tarz driplingleri de maç içerisinde çok sık yapan bir isim. Fakat kasap defanslara karşı müdahaleye çok açık bir stil bu.

İbrahimovic bile Emre Çolak tarafından yapılan tek bir faulle çapraz bağlarından yada yan bağlarından olup futbol kariyerine derin bir yara alabilir. Malesef bu ligin oyuncuları Emre Çolak kadar insan değil. Rakibi öldürerek durdurmayı tercih ediyorlar.

Sadece Arshavin değil, Rosicki ve benzer tarzdaki adamların hiç biri Türkiye'de uzun vadede başarılı olamaz.

3-5 maç şiir gibi oynarlar o ayrı. Çünkü oyun stilleri buna müsait değil.

Messi'yi tartışacak isim var mı dünyada? İlk sezonunu tamamlayamadan onu çaptan düşürecek ciddilikte bir sakatlık yaşar.

Lucho ismini verdim çünkü tarz olarak topu daha az ayağında tutan bir oyuncu.

Diego'da dripling anında rakibi yanına çok yaklaştırmayan bir isim. Bu nedenle sertliğe daha az maruz kalacaktır. Üstelik de yere Arshavin'den çok daha sağlam basar.

Arshavin'in en büyük avantajı bu lig açısından Diego ile kıyaslandığında topu öldürücü bölgeye çok daha yakın almasıdır. Fakat bunun onu sakatlayacak, futboldan bezdirecek sertlikleri engelleyeceğini sanmam.

Lincoln mesela ... O da benzer nedenlerle performansının devamlılığını sağlayamadı. Yoksa Almanya Ligi'ni sallamış bir adam Türkiye Ligi'ni de sallar. Bunun tartışması bile olmaz.

Queresma da sezonun önemli bir kısmını bu yüzden sakat geçirdi.

O yüzden diyorum ki Arshavin'i alırsak o bölgede sürekli problem yaşarız.

Queresma da sezonun önemli bir kısmını bu yüzden sakat geçirdi.

O yüzden diyorum ki Arshavin'i alırsak o bölgede sürekli problem yaşarız.

Renkdaş son yazdıkların olmamış. ;) 2 sene yatmış adamı örnek gösterip olayı Arshavin'e bağlamak ne kadar doğru? Yazdıklarına katılmıyorum.

Renkdaş son yazdıkların olmamış. ;) 2 sene yatmış adamı örnek gösterip olayı Arshavin'e bağlamak ne kadar doğru? Yazdıklarına katılmıyorum.

Queresma'yı sezon başında hepimiz gördük. Adam oynamak için yanıp tutuşuyordu. Sanıyorum 6. hafta falandı ilk sakatlığını yaşayana kadar da mükemmel performans veriyordu. İnter macerası onun için şanssızlıktı. Fakat Queresma Beşiktaş'a geldiğinde yatma niyetinde değildi. İnter'de de çalışmadığı yada yattığı için değil futbol yapısına kendini uyduramadığı için oynayamadığını düşünüyorum.

Şu adam bu eder mi , bu adam bu eder mi vs. Arkadaşlar saçma saçma yorumlar yapmayın Allah'ınızı severseniz . David Villa'ya kaç para verdi Barca , Arshavin bu boru değil . Herkes muhasebeci kesilmiş. Store'dan aldığınız 100 tl lik formayla yok şu gelmesin yok portakal orda kal diyebilecek cürreti kendinizde görüyorsunuz , Osman Baydemir style HSKTR derim size . Herkes muhasebeci kesilmiş . Kulüp bunun giderini gelirini hesaplayıp transfer edecek düzeyde artık . Stancu'ya 6 milyon veriyorsan Arshavin'e 30 versek bile benim için okeydir . Büyük takım olmak istiyorsak , basacan alacan , basacan alacan başka çaresi yok . Emekli Albay'ın koyunla mayın temizleme olayına benzetmeyin kendinizi .

Dün burada Hulk'un transferi falan konuşulmuştu. Porto, 80 M€'luk teklifi reddetmiş. Kulübün adını açıklamamışlar.

Piyasa allak bullak oldu.Hulk için demiyorum,ama topa biraz iyi vuran oyuncuya 40m €'dan başlıyorlar.Bu olaylarda çok mide bulandırıcı.

[video=youtube;59JcANmqxNQ]https://www.youtube.com/watch?v=59JcANmqxNQ[/video]

L'pool'un korkulu rüyası

Geri
Üst Alt