# Andrey Arshavin

Cevap: Arshavin gelebilir!

ya önce gidin şu eboue ve lass'ı alın lassı alamıyorsanız kallström'ü alın. Arshavin olmasa da olur.

oldum olası arshavini sevemedim...hiç istemiyorum gelmesini

Hakan Balta ile 10 kişi bile çıksak sahaya, Arshavin yine 11 kişilik yapar bu takımı. Takımda sol bek ile beraber en acil ihtiyacımız olan bölgeye Arshavin deyim yerindeyse ''cuk'' diye oturur.

Melo-Selçuk

Arshavin

:ask:

kimse fazla yazmamış buraya ilginç :oama geliyo bence ebuoeyle birlikte :D

Herkes geliyor ama ortada kimse yok :D

Her geleni alsak yabancı limiti diye bir şey vardı galiba son hatırladığımda :D

Hakan Balta ile 10 kişi bile çıksak sahaya, Arshavin yine 11 kişilik yapar bu takımı. Takımda sol bek ile beraber en acil ihtiyacımız olan bölgeye Arshavin deyim yerindeyse ''cuk'' diye oturur.

Melo-Selçuk

Arshavin

:ask:

Melo Sel-Cuk Arshavin :) harbiden Cuk oturdu :)

kim geliyosa gelsin artık

ortalıkta farklı mevkiler için bir sürü farklı isim dolaşıp duruyo

İşte bu alacığımız adam bu olmalı

insallah gelir...

melo..selcuk

...arshavin...

...baros......

super olur.

Cevap: # Andrey Arshavin | Lequipe: G.Saray'dan 16 milyon euro

16 milyon avro asrın kazığı olur.10'dan yukarı çıkmamak lazım.

Galatasaray’ın transfer gündeminde yer alan Andrey Arşavin’i yakından tanıyan isimler Rus futbolcunun Galatasaray’a gelebileceğini söylüyorlar; ancak menajeri Dennis Lachster, konuyla ilgili yorum yapmak istemedi.

MENAJERİ LACHSTER: “YORUM YOK!”

İsrailli menajer; Radyospor’dan Özgür Sancar’ın “Galatasaray, Arşavin için sizinle temasa geçti mi? Rus basını futbolcuyla birlikte İstanbul’a geleceğinizi yazıyor” sorusuna, “Yorum yok” demekle yetindi. Lachster, bu konuda açıklama yapamayacağını söyledi.

RUS BASINININ İSTANBUL İDDİASI

Rusya’da yaşayan ve Arşavin’i en iyi tanıyan isimlerden olan futbolcu menajeri Malik Arkinov ise Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda yaptığı açıklamada, “Rus basını çoğunlukla Arşavin’le ilgili haberlerini Türk basınına dayandırarak veriyor. Ama onların en önemli iddiası Arşavin’in yakında menajeri ile birlikte Türkiye’ye geleceği yönünde” dedi.

ZENİT DE İLGİLENİYOR: ANCAK BANA GÖRE GALATASARAY’I TERCİH EDER

Kişisel anlamda Arşavin’in Galatasaray’a gelebileceğini düşündüğünü ifade eden Arkinov , “Zenit St. Peterburg, eski takımı, Arşavin’li ilgileniyor. Ancak ben kişisel olarak Arşavin’in Zenit’e döneceğine inanmıyorum. Zenit’te aynı pozisyonda Portekizli futbolcu Dani var. Para bence bu transferde en önemli etken. Galatasaray büyük takım, yeni başkan, Fatih Terim tekrar takımın başına geldi. Bu nedenle ben Arşavin’in Galatasaray’a gelebileceğini düşünüyorum” diye konuştu.

FATİH TERİM BÜYÜK ETKEN

Arşavin’in geçen sezon performansının iyi olmadığını, Milli Takım’da da istediği performansı sahaya yansıtamadığını belirten Malik Arkinov, “Arşavin değişik bir futbolcu. Bir maçta 90 dakika gözükmez. Ancak son 10 dakika da iki gol atabilir, attırabilir. Çok çabuk ve topu hakimiyeti mükemmel. Daha da önemlisi Türkiye Ligi’nde hiç zorlanmadan oynar. Fatih Terim çok büyük bir teknik adam, bana göre Arşavin Galatasaray’a gelebilir” dedi.

Radyospor / Ozgur sancar

Özgür Sancar bu kadar insani nerden ve nasil buluyor ?? :o

Cevap: # Andrey Arshavin

Bir çok kişi aynı fikirde değil ama Arshavin çok yararlı olur bence, hatta cuk oturur.

kadrop çıkartasım geldi

-------------muslera-------------

ujfa------zan----------servet-----hakan

----Eboue-----Selçuk------melo--------

--Arshavin----------------------Arda----

---------------Baros--------------------

Bu kadro hem hücumda hem defansta büyük iş çıkarır. Gerekirse Arshavin solda da forvette de oynayabilir.

Bence

------------------Muslera-------------

-----------Eboue-----------Mecbur(Servet-Gökhan)----

--Ujfalusi---------------------------Mecbur(Hakan-Çağlar)--

------------------Melo-----------------------------------

----------Sabri-----------Selçuk-------------------------

----Arshavin-------Baros-------------Arda---------------------

..............muslera...............

..eboue ujfalusi servet balta..

.........sabri melo selçuk.......

arshavin......................arda

.................baros................

mükemmel yaaaa!!

Bir çok kişi aynı fikirde değil ama Arshavin çok yararlı olur bence, hatta cuk oturur.

kadrop çıkartasım geldi

-------------muslera-------------

ujfa------zan----------servet-----hakan

----Eboue-----Selçuk------melo--------

--Arshavin----------------------Arda----

---------------Baros--------------------

Bu kadro hem hücumda hem defansta büyük iş çıkarır. Gerekirse Arshavin solda da forvette de oynayabilir.

Servet'i çıkarır Eboue'yi o bölgeye çekerim.

Sabri'ye orta sahada şans vermeye devam ederim.

Başta ön yargılıydım ama iyi iş yapıyor orta sahada.

Genel anlamda olabilecek iyi kadrolardan biri ama.

Arshavin harika olurdu ama ben sanmıyorum Arsenal'den ayrılacağını.Biz yine şansımızı zorlayalım olmazsa eğer bence daha olabilecek oyunculara yönelelim mesela Rosicky gibi.Sakatlık sorunu kalmayan bir Rosicky bize çok faydalı olur.Baros'la çok iş yaparlar.

Geri
Üst Alt