# Andrey Arshavin

Cevap: Andrey Arshavin gelebilir!

16 milyon gerçekten çok fazla. Onun yerine Nacer Chadli'yi alırız hem daha genç, o da hücumda her bölgede oynayabiliyor.Ayrıca 16 milyon'un yarısı kadar bir fiyata bile alınabilir.

Chadli 20 sene futbol oynasa arshavinin yarısı kadar topçu olamaz , şu belçikanın şekil çocukları ne kadar çok abartılıyor ya

Chadli 20 sene futbol oynasa arshavinin yarısı kadar topçu olamaz , şu belçikanın şekil çocukları ne kadar çok abartılıyor ya

Mesele Chadli değil mesele o kadar para verilecekse daha genç adam almak. 16 milyon sözleşmesinin son senesindeki 30 yaşındaki adama verilecek para mı allahını seversen.

Özgür Sancar kim la ? İstediği adama anında ulaşabilen bir adam daha görmedim.Vay arkadaş.

Benziyoruz zaten görsen aynı Arshavin lan diyebilirsin :)

andrei+arshavin.jpg

Ayni sen renkdas.

Cevap: # Andrey Arshavin

Öyle Mesut yapacak birşey yok :D

Sigara içenini düşün sadece Arshavinin gerisi aynı..

14 milyon Euro Chelsea'ye versek Salomon Kalou'yu bize satarlar.

Wenger. Eboue ve Arshavini, Arda ile takas etmek istiyormus. Gazetede okudum her nekadar dogruysa bu haber.

Boyle birsey varsa bence yapalim. Arda nasil olsa kontratini uzatmiyor ve avrupaya gitmek icin cirpiniyor.

Wengerin kolay kolay oyuncu verecegini sanmiyorum daha Barcelonanin, Fabregas icin 35 milyon poundlukteklifini geri cevirdi.

Wenger. Eboue ve Arshavini, Arda ile takas etmek istiyormus. Gazetede okudum her nekadar dogruysa bu haber.

Boyle birsey varsa bence yapalim. Arda nasil olsa kontratini uzatmiyor ve avrupaya gitmek icin cirpiniyor.

Wengerin kolay kolay oyuncu verecegini sanmiyorum daha Barcelonanin, Fabregas icin 35 milyon poundlukteklifini geri cevirdi.

Oynatamadıktan sonra adamları almanın bir anlamı yok ki?Arda'nın yerine koyabileceğimiz sağlam bir Türk yok.Olsa bile Arda takas olarak verilebilecek bir oyuncu değil.Yabancı sınırı şu durumda bile elimizi kolumuzu bağlıyor.Bizi Servet'e Hakan'a muhtac bırakıyor.Hala Arda'yı takımdan gönderme planları yapanlar var.Aklım almıyor sizi.

Oynatamadıktan sonra adamları almanın bir anlamı yok ki?Arda'nın yerine koyabileceğimiz sağlam bir Türk yok.Olsa bile Arda takas olarak verilebilecek bir oyuncu değil.Yabancı sınırı şu durumda bile elimizi kolumuzu bağlıyor.Bizi Servet'e Hakan'a muhtac bırakıyor.Hala Arda'yı takımdan gönderme planları yapanlar var.Aklım almıyor sizi.

Arda batıyo renkdaş birilerine nedense.

Dünyada en iyi oyuncusu gitsin diye yırtınan başka bir taraftar var mıdır bilmiyorum.

Neden takas verilecek oyun degil Arda? Bunun karsiliginda 2 kaliteli oyuncu aliyorsun. Ardayi bugun satsan en fazla 15 milyon euro alirsin.

Kontrakti 2012'de bitiyor ve Arda uzatmassa kontrakti elinde bonservisiyle bedavaya gidecek avrupaya. Bizim bu sene Ardaya okadar ihtiyacagimiz varmi? Fenere kume gidecek ve avrupada oynamiyoruz.

Bende isterim Arda'nin uzun vaadeli kalmasini ama iste biraz zor gozukuyor.

Arda batıyo renkdaş birilerine nedense.

Dünyada en iyi oyuncusu gitsin diye yırtınan başka bir taraftar var mıdır bilmiyorum.

Her maç mükemmel oynamasını bekliyor arkadaşlar galiba bilemiyorum.

Bizim bu sene Arda'ya herzamankinden fazla ihtiyacımız var.

Geri
Üst Alt