# Andrey Arshavin

Cevap: # Andrey Arshavin

Neden takas verilecek oyun degil Arda? Bunun karsiliginda 2 kaliteli oyuncu aliyorsun. Ardayi bugun satsan en fazla 15 milyon euro alirsin.

Kontrakti 2012'de bitiyor ve Arda uzatmassa kontrakti elinde bonservisiyle bedavaya gidecek avrupaya. Bizim bu sene Ardaya okadar ihtiyacagimiz varmi? Fenere kume gidecek ve avrupada oynamiyoruz.

Bende isterim Arda'nin uzun vaadeli kalmasini ama iste biraz zor gozukuyor.

Çünkü Arda piyasasını bulursa 25'ten aşağı etmez ve senin takas karşılığında alalım dediğin adamlar Arda'dan daha yaşlı.Muhtemelen sana para kazandırmayacak adamlar.

Arda'nın Galatasaray'dan bonservissiz ayrılabileceğini aklın alıyorsa Arda'yı hiç tanımamışsın demektir.Biz boşa konuşuyoruz o zaman.

Arshavin'den G.Saray'a kötü haber

Dennis Lachster, Rus futbolcunun şu anda futbol yaşantısına Arsenal'de devam edeceğine inandığını söyledi.

arsenale_arshavin_yetmedi.jpg

Galatasaray'ın çok yönlü orta saha arayışları çerçevesinde listesinde yer alan isimlerden bir tanesi olan Andrei Arshavin'in menajeri Dennis Lachster, Rus futbolcunun şu anda futbol yaşantısına Arsenal'de devam edeceğine inandığını söyledi.

Daha Galatasaray'la ilgili yorum yapmayacağını belirten İsrailli menajer, Radyospor'a yaptığı açıklamada Arshavin'le ilgili dedikoduları takip etmediğini; ancak Rus futbolcunun Galatasaray'ın gündeminde yer alan genç ve yetenekli futbolculardan bir tanesi olabileceğini ifade etti.

ARSHAVIN LİSTEDEKİ İSİMLERDEN BİR TANESİ OLABİLİR

Sarı - kırmızılı yetkililerin Arshavin için kendisiyle temas kurmadıklarını yineleyen Lachster, "Türk basınını çok fazla takip edemiyorum. Ama eminim Galatasaray'ın gündeminde pek çok futbolcu vardır. Arshavin'de bunlardan bir tanesindir. Elbette bunlardan bir tanesi bu yaz döneminde Galatasaray'a transfer olabilir. Ancak ben Arshavin hakkında ortada bir teklif olmadan yorum yapamam." diye konuştu.

"ZAMAN GÖSTERECEK"

Lacshter, "Arsen Wenger'in Arshavin'e bakış açısı nedir? Arsenal'da devam edecek mi?" sorusuna ise, "Zaman gösterecek. Yorum yapamam; ama Andrei, yeni sezon için inançlı gözüküyor. Ama olabilecekleri önceden kestiremeyiz. Zamanla görürüz." dedi.

Dennis Lachster, "Rusya'dan Zenit ya da Anzhi'den teklif aldınız mı?" şeklindeki soruyu ise "yorum yok" demekle yetindi.

kralspor.ensonhaber

benim icin arshavin!!! ve barosun oldugu yerde cok iyi bi yedektir ama illa izlemek istersen antremanlara gidip sen izleyebilirsin

Ben zaten yıllardır izliyorum şüphen olmasın. Benim şaşırdığım konu sanki geçtiğimiz 3-4 yıl bu takımda Ronaldinho falan oynuyordu.. :D

Arshavinin barosun yedeği olacağını söyleyen arkadaş. Arshavin çok yönlü bir oyuncu. gerektiğinde klasik 10 numara pozisyonundada oynayabilir.

G.Saray'ın ısrarla peşinde olduğu Arsenal'in 15 milyon euro bonservis bedeli istemesiyle tıkanan Arshavin transferinde ilginç bir gelişme yaşandı. Rus futbolcunun, yönetimine rest çektiği ve sarı-kırmızılı takıma gitmek istediğini açıkladığı öğrenildi. Menajeri aracılığı ile Galatasaray'ın teklifini kabul ettiğini belirten golcü Arshavin, İngiliz kulübü Arsenal'e bu transferde kolaylık sağlanması için baskı yapmaya başladı.

Cimbom 8 milyon euro veriyor

İngiliz ekibi ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan golcü oyuncu, bonservis sorunu çözülmesi halinde kendisini 3 yıllığına Galatasaraylı yapan sözleşmeye imza atmaya hazır olduğunu dile getirdi. Ancak sarı-kırmızılı yönetim, 1 yıl sonra söz- leşmesi bitecek olan 30 yaşındaki yıldız için yüksek bonservis bedeli ödemeye yanaşmıyor. Arsenal'in 15 milyon euro bonservis bedeli istemesine karşılık olarak, Galatasaray 8 milyon euro ödemeye hazır olduğunu bildirdi.

Fedakarlık yapmaya hazır

Arshavin'in bonservis sorununun çözülmesi halinde yıldız oyuncunun G.Saray'dan yıllık 4 milyon euro alacağı öğrenildi. Türkiye'ye gelmeye çok sıcak bakan Rus futbolcu, bonservis sorununun çözülmesi durumunda transfer için fedakarlığa bile hazır olduğunu ifade etti.

Kaynak; Beni bırakın - Fotomaç

G.Saray'ın ısrarla peşinde olduğu Arsenal'in 15 milyon euro bonservis bedeli istemesiyle tıkanan Arshavin transferinde ilginç bir gelişme yaşandı. Rus futbolcunun, yönetimine rest çektiği ve sarı-kırmızılı takıma gitmek istediğini açıkladığı öğrenildi.

Adam doğuştan Galatasaraylı çıktı. Hayırlı olsun.

Galatasaray'da hedef Forlan ve Arshavin

Arda Turan'ı Atletico Madrid'e veren Galatasaray, yerini doldurmak için rotasını Andrei Arshavin'e çevirdi. Sarı-kırmızılılar, forvet içinde Forlan'ı ikna etmek için yeniden harekete geçti.

arsa_HDJ29.jpg

Arda Turan'ı Atletico Madrid'e veren Galatasaray, yerini doldurmak için rotasını Andrei Arshavin'e çevirdi. Sarı-kırmızılılar, forvet içinde Forlan'ı ikna etmek için yeniden harekete geçti.

Galatasaray, Arda Turan'ın boşluğunu doldurmak amacı ile Arsenal'in Rus orta saha oyuncusu Arshavin'i transfer etmeyi düşünüyor. Yönetimini bir süredir temasta olduğu 30 yaşındaki deneyimli futbolcu ve kulübü ile nihayi görüşmeyi yaparak transferi netleştireceği bildirildi.

Teknik direktör Fatih Terim'in forvet transferi istemesi nedeniyle de Diego Forlan adı yeniden gündeme geldi. Başkan Ünal Aysal, Atletico Madrid'in Uruguaylı golcüsü için kulübü ile daha önce prensipte anlaşmıştı. Aysal'ın, İspanyol kulübünü başkanı Enrique Cerezo ile Arda Turan konusunu görüşürken Forlan'ı da tekrar gündeme getirdiği ifade edildi.

Atletico Madrid Başkanı’nın onayı ile sarı-kırmızılılar'ın, takımından ayrılmak istemeyen Forlan ile bir daha masaya oturarak ikna etmeye çalışacakları kaydedildi.

NTVSpor

Cevap: Galatasaray'da hedef Forlan ve Arshavin

İkisini de çok istiyorum. Zaten bu olayın üzeri bunlar gelmeden kapatılmaz.

Türk kadrosunu zayıflatıp yabancı odaklı kadro kurmak iyi fikir, böyle devam......

İyi olur.Keşke diyorum keşke.:o

arshavin tamam ama forlan otursun oturduğu yerde.

forlan işi yaş galiba gelseydi arda karşılığında gelirdi heralde arshavin inşallah gelir

Ikiside iyi olur. Hayirlisi.

Forlan istemiyorsa kalsın. Arshavin ilk uçakla gelsin. :o

Geri
Üst Alt