# Andrey Arshavin

Cevap: # Andrey Arshavin

arshavin umarım bugun acıklanır arda konusundan sıkıldık

Ali Dürüst bugün radyosporda arshavin için "olabilir" dedi, hadi inşallah

Ali dürüst olabilir dediğine göre baya aşama kaydetmiş olmalıyız.Normalde zamanımız var derdi,oyuncu ismi vermezdi.

Ali Dürüst'ün bir futbolcu için olabilir demesi beni şaşırttı. Pek transfer açıklaması yapmayı sevmez diye kalmış aklımda.

çok isterim ama bu transferin gerçekleşeceğine inanmıyorum. açıklanırsa oruç başıma vurdu der kafayı yastığa dayarım mahalledeki çocukları kesecek hal kalmadı sıcaktan

Yatıyorum sımdı. Kalktıgımda resmi site de Eboue , Arshavin , Rosicky ( Nasri :/ ) Galatasaray'da yazısını görmek istiyorum.

Arshavin Türk liginin çok üstünde bi kaliteye sahip gelirse çok yararlı olucağı kanaatindeyim,Galatasaray için şu an en uygun isim gibi,ama zor bi transfer...

Beyler soyle dusunun... direk yani

Arshavin gelirse, o gun sampiyonlugumuzu ilan ettigimiz gundur.. Suanki kadromuz super fatih hocanin yapmaya calisitigi futbol Arshavine cok uyuyor geldimi garantileriz......

Arshavin Cimbom'a hayırlı olsun !

Yönetim, Rus golcü için Arsenal ile her konuda anlaştı. Ayrıca Arsenal'in sağ beki Eboue transferinde de mutlu sona ulaşıldı. Resmi açıklama an meselesi

Transferdeki sessizliğini bozan Galatasaray, Arda Turan'ı Atletico Madrid'e satmasının ardından bünyesine katacağı golcüyü de belirledi: Andrey Arshavin. Rus yıldız için günlerdir Arsenal ile pazarlık halinde olan sarı-kırmızılı yönetim bu futbolcunun transferinde mutlu sona çok yaklaştı. İngiliz kulübüyle yapılan son görüşmede önemli konularda anlaşma sağlandığı sızan haberler arasında. Edinilen bilgiye göre G.Saray, 30 yaşındaki yıldız için Arsenal'e 8 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

G.Saray İkinci Başkanı Ali Dürüst de Arshavin harekatını doğruladı. Radyospor'a konuşan Dürüst, "Arshavin transferi olumlu sonuçlanacak mı" sorusuna, "Olabilir" şeklinde yanıt verdi. Dürüst'ün bu yanıtı "G.Saray Arshavin transferini her an açıklayabilir" diye yorumlandı. Bu arada Galatasaray Arsenal'in savunma oyuncusu Eboue'yi de renklerine bağlıyor. Fildişili sağ bek için 4 milyon euro bonservis bedelini kabul eden Cimbom, 28 yaşındaki futbolcuya da yıllık 2 milyon 250 bin euro ödeyecek.

Kaynak ; Fotomac

-----------------------

Insallah dogrudur.....

Cevap: Arshavin Cimbom'a hayırlı olsun !

Valla biz de öyle duyduk ama şimdi Fotomaç da yazınca olmadı mı acaba diye insan şüpheye düşüyor :)

ben olabileceğini yada mutlaka olması gerektıgı düşüncedeyim. zaten bugun yarın bıterse hemen acıklarlar

Fotomac motomacda.. bunu Ligtv'de vermisti bence dogrudur.. umud ediyoruzki super olur ya.

Ulan totomaç olacak işi bozacaksın he :)

Fotomac dediyse Arshavin Galatasaray'a hayirli olsun diyebilir miyiz?

Geri
Üst Alt