# Andrey Arshavin

Cevap: Arshavin Cimbom'a hayırlı olsun !

arshavinin istikrarsız olupta fayda etmeyeceginden cok korkuyorum. umarım yanılırım

bende srfyd felan acikladi her halde diyordum

ne diye yeni konu aciyorsunuz ki

zaten dun geceden konusulan duyum iste bunlar

Totomaç 'a güven yok.

Kilit.

Mod arkadaşlar konuyu Arshavin konusuna birleştirirerse sevinirim.

Cevap: Ali Dürüst ün Açıklamaları...

*************** Love Football

Ali Gürsoy ile Arsene Wenger bugün bir görüşme gerçekleştirecekmiş.Bilginize.

Cevap: # Andrey Arshavin

Arshavin'i beklemeyin derim. Galatasaray Arsenal'a Arshavin'in fiyatını sordu, Arsenal da Arshavin'in satılık olmadığını söyledi.

Fabregas ve Nasri satılıyorken bunu da satarlarsa taraftarları olay çıkarır zaten. Benim de umudum kalmadı

Arda'nın gidişi bir çok planlarıda bozmuş oldu.Açıkcası Arshavin gelse dahi Arda'yı arayacağız gibi.Eğer futbolları hala iyi durumda ise ve alınabiliyorlar ise Rosicky yada Diego istediğimiz oyuncu tiplerinden.

bize artık gerçek bir 10 numara lazım,misal ronaldinho gibi.

arda gitti yasını tutmanın anlamı yok,yönetim acilen yeni bir 10 numara bulmalı ancak sanırım bu işleri pazartesi günki tff şike açıklamalarından sonra yapacaklar,bu hafta transfer beklemiyorum ama haftaya çok sıcak geçeceği kesin.arshavine gelince bencede zor ama imkansız değil,bekleyip göreceğiz.

Arshavin yerine marvin martin veya willian gibi oyuncularin gelmesinden yanayim

her oyuncu satılıkdır,parayı bastırırsın ve alırsıniyada oyuncu gitmek ister arda gibi,mevbur uygun fiyata satarsın.yani satılık oyuncu yok mok hikayedir futbol dünyasında.

sezon başında m.city ronaldoyu istedi,real 140 m euro istedi city kabul etti,iş ronaldoya gelince işin rengi değişdi,adam 20 m euro garanti para+tüm reklam gelirleri ile beraber cityde 7 numaralı forma ile kaptanlık istedi,kısaca beni almak kolay değil demey getirip noktayı koydu,ronaldo istemedi city vazgeçdi,ama arda gitmek istedi yönetimde uygun fiyata verdi,beli ucuz ama yapacak bişeyde yok zira arda kalsaydı aklı dışarda olacağından verimli olamayacakdı.

Kısaca satılık oyuncumuz yok,yada gitmiyorum burdayım lafları hikaye futbol dünyasında..

Marvin Martin bu hafta yine gol attı.Arshavin yerine 10 kere tercih ederim

Geri
Üst Alt