GSC Haber Andrey Nagibin: "Aleksey çocukluğundan beri değişmedi. Hep ciddi ve hedefleri olan bir çocuktu”

Recep Buruk

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
1787120671881.webp

Batrakov’u keşfeden antrenör Andrey Nagibin:

Batrakov alanı çok iyi tarıyor ve sahada en doğru pozisyonu alıyor. Karakterine dikkat çekmek istiyorum çünkü çok mücadeleci ve pes etmeyen bir yapısı var. Bence Aleksey’de bir teknik direktörün isteklerine uyum sağlayabilmesi için gereken tüm özellikler var. 10 numarada da üçlü orta sahada da faydalı olacaktır.

Ayrıca Galatasaray’ın üst düzey oyunculardan oluşan bir kadrosunun olması, Aleksey’in daha hızlı adapte olmasına yardımcı olacaktır. Oyun zekâsını geliştirmeye her an devam etmeli. Ayrıca fiziksel özelliklerinin gelişimine ve korunmasına da önem vermeli. Çünkü Türkiye Ligi ve Şampiyonlar Ligi, yüksek rekabet seviyesine, güçlü rakiplere ve yüksek oyun hızına sahip turnuvalar.”

Kendisini ve ailesini bu büyük kariyer adımından dolayı tebrik ettim. Ona, Türkiye’de de Rusya Ligi’nde gösterdiği kadar etkileyici bir performans sergilemesini diledim. Aleksey için kolay olmayacak çünkü Türk taraftarlar çok talepkar.

Ancak Batrakov, kariyeri boyunca benzer bir baskıyla oynuyor. Çünkü çocukluğundan beri rakiplerine göre fiziksel açıdan dezavantajlıydı. Buna rağmen hep zekasını kullanarak rakiplerinin önüne geçmeyi başardı.

Size şunu söyleyebilirim; Aleksey çocukluğundan beri değişmedi. Hep ciddi ve hedefleri olan bir çocuktu.”

(Burakhan Işık / beIN)​

Andrey Nagibin Abi Mertens'e ne kadar benziyor

Başka takım olsa batrak belki iyi çıkar ama bizde taraftar kazık diyorsa maalesef 90% kazıktır gerçekten.
Bizim tayfa anlıyor

Beni tek heyecanlandıran, çocuğun kendinden 10 yaş büyük kadınla evli olması. Demek ki güçlü bir mentali var, olgun ve disiplinli (hovarda değil). Bu çocuk tutar.

inşallah iyi olacak da

rusya'daki maçlarda maşallah o geniş alanları en son at sırtında cengizhan bulmuştur

burada topu ayağına alır almaz hüseyim çimşir misali 2 kasap basacak ağzına

adapte olması vakit alacak, ilk maçlarda bir şey yapmasını beklemiyorum sıfır beklentim var

inşallah iyi olacak da

rusya'daki maçlarda maşallah o geniş alanları en son at sırtında cengizhan bulmuştur

burada topu ayağına alır almaz hüseyim çimşir misali 2 kasap basacak ağzına

adapte olması vakit alacak, ilk maçlarda bir şey yapmasını beklemiyorum sıfır beklentim var
Stepleri o geniş ufukları olmaksızın düşünebilir misiniz?
Volga'yı susuz?
Rusya'yı Stalinsiz?

Geri
Üst Alt