Android N İşletim Sistemi Duyuruldu

Açılır tarayıcıyla ilişkilendirilen bir uygulama olmak zorunda.

Onu ya güncelle ya kaldır.

Yok yahu öyle bir şey. Bak haberde de diyor. Herkeste yokmuş o şey. Uygulamalara girdim yok.

vay arkadaş sorun genelmiş 1 saatir telefon bozuldu diye onunla uğraşıyorum

Ben de sabahtan beri bana Xioami aldıran arkadaşa saydırıyordum. Az önce Ekşi Sözlük'e girdim ben de orada gördüm. Bir şeylerin çalışmıyorsa önce orayı kontrol et derim :)

Yok yahu öyle bir şey. Bak haberde de diyor. Herkeste yokmuş o şey. Uygulamalara girdim yok.

Yok demek istediğim şu.

Sende webview değildir başka bir application vardır ve uygulama içi tarayıcı açılımını sağlayan da odur, ona müdahale etmen gerekir. O programı bulmayı dene, eğer işletim sisteminin içinde ve müdahale izni vermiyorsa sorunu çözmelerini bekleyeceksin mecbur.

Bende böyle bi sorun yok takır takır Android 11

Ben de sabahtan beri bana Xioami aldıran arkadaşa saydırıyordum. Az önce Ekşi Sözlük'e girdim ben de orada gördüm. Bir şeylerin çalışmıyorsa önce orayı kontrol et derim :)
o da çalışmıyordu :) hiç bir uygulamayı açamadım, tarayıcı bile açılmıyordu. şimdi pc'ye geçince farkettim genel bir sorun olduğunu. telefon da epey eski olduğu için artık beni terketti sandım hahah :)

Yok demek istediğim şu.

Sende webview değildir başka bir application vardır ve uygulama içi tarayıcı açılımını sağlayan da odur, ona müdahale etmen gerekir. O programı bulmayı dene, eğer işletim sisteminin içinde ve müdahale izni vermiyorsa sorunu çözmelerini bekleyeceksin mecbur.

Varmış. Haberde uygulamalar bölümünden girin diyor; orada bulamadım. Aşağıda mesajını paylaştığım arkadaş da google play'dan girin demiş. Onun yaptığını yaptım. Oldu. Instagram hariç her şeye girebiliyorum.
Aha bunu kaldıra basınca düzeldi. Google play>Uygulamalarım ve güncellemelerimEkli dosyayı görüntüle 118570

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Varmış. Haberde uygulamalar bölümünden girin diyor; orada bulamadım. Aşağıda mesajını paylaştığım arkadaş da google play'dan girin demiş. Onun yaptığını yaptım. Oldu. Instagram hariç her şeye girebiliyorum.

Dedim :asd:

Instagram'ın da çerezlerini yani ön belleğini sil, öyle girmeyi dene tekrar.

Enteresan bir durum.. Note 10 Plus da Eufyhome, GSC ve bir çok uygulama durdu. A71 de hepsi faal..

Android işletim sisteminden neden nefret ettiğimi hatırladım konudaki son yorumlar vesilesiyle. O durdu bu durdu diye uygulama çökmelerinden bezmiştim ben de zamanında. Kullanıcı deneyimi konusunda bir işletim sistemi ancak bu kadar başarısız olabilirdi.

Android işletim sisteminden neden nefret ettiğimi hatırladım konudaki son yorumlar vesilesiyle. O durdu bu durdu diye uygulama çökmelerinden bezmiştim ben de zamanında. Kullanıcı deneyimi konusunda bir işletim sistemi ancak bu kadar başarısız olabilirdi.

Kesinlikle katılıyorum.

Apple fanboyları meydanı boş bulmuş atıp tutuyorlar işte apple firmasının istediği müşteri profili ya da keriz mi demeliydim bilemedim

Hocam bir yanda hiçbir şekilde hata vermeyen ios (Apple telefon değil) diğer yanda android.

Kullanıcıların ters düştükleri nokta bu. iPhone sevenlerin çoğu iOS kaynaklı bir övgüde. Misal ben. Diğer kişiler de telefonları övüyor. Samsung Xiaomi gibi. Tüm çatışma işletim sistemlerinden çıkıyor. Yoksa kimse telefonlara laf etmiyor. İkisini de uzun yıllar kullanan biri olarak iostaki rahatlık ve huzurun tadı başka.

O da oldu ha.

Resmen pahalı telefon kullanıp torununa "bana feysbuk aç" diyen dedeler gibi hissettim kendimi.
En sevdiğim müşteri tipi.
Sıfır bilgi en son model telefon.
Alma dayı gel sana basit birşeyler verelim, bile demiyorum artık.
En kral telefon yakışır sana diyorum.
Çoğu da keçi gibi inatçı zaten, Nuh diyor peygamber demiyorlar.

Gscimbom mobil

Hocam bir yanda hiçbir şekilde hata vermeyen ios (Apple telefon değil) diğer yanda android.

Kullanıcıların ters düştükleri nokta bu. iPhone sevenlerin çoğu iOS kaynaklı bir övgüde. Misal ben. Diğer kişiler de telefonları övüyor. Samsung Xiaomi gibi. Tüm çatışma işletim sistemlerinden çıkıyor. Yoksa kimse telefonlara laf etmiyor. İkisini de uzun yıllar kullanan biri olarak iostaki rahatlık ve huzurun tadı başka.

iOS şöyle güvenli böyle basit diyorsunuz ama en çok hacklenen telefonlar iPhone.
Bence ciddi güvenlik açıkları var.
Sen ne dersen de, burada para karşılığı Apple ID li telefon açan var, bilgiler de silinmiyor.

Gscimbom mobil

Geri
Üst Alt