GSC Haber - Angeliño, Roma'da - Sayfa 6 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Haber Angeliño, Roma'da


Galatasaray'a gelecek defans oyuncularının top kapma,markaj gibi konularda ortalama üstü olması önemli. biz ofansif bek oynatamıyoruz kesinlikle.
 
Başlangıçta herkesin hayali çok iyi orta kesiyor, bizde de icardi gibi kafa vuruşları muhteşem bir oyuncu var, asist kralı olur defans oyuncusu olmasına rağmen idi... Oynamaya başladı bizde Sabri Sarıoğlu gibi orta kesmeye başladı. Her top rakibe nişanlandı... Niye böyle oldu? Sanırım 3 lü defansta koşu mesafesi daha az olduğu için kısa sürede tükenmiyordu. Geriye geç de dönse rakibi karşılayan bir stoper oluyordu ve defo gizleniyordu. 4 lü de defansif anlamda zaafları ortaya çıktı. Yorgunluktan ofansif olarak da kötü oynadı...
 
Çok iyi orta kesiyor olayı doğru. Asist sayısı Almanya'da 13 civarı falandı ama adam tüm duran topların başına geçiyordu. Bizde kullandığı duran top sayısı sınırlıdır. Top tekniği,oyun bilgisi üst düzey ama bizim lig için bek oyuncularının üst düzey oyun bilgisi yetersiz olmuştur her zaman. Fizik kapasiten çok iyi olması lazım. Önünde oynayan oyuncuların oyun bilgisi iyi değilse senin oyun bilgin çok iyi olmuş hiç bir önemi yok. Bize bindiren yardıran rakibi ezen adamlar lazım. Çünkü biz kaos futbolu oynuyoruz.
 
Üst Alt