Angeliño'nun Sözleşme Detayları Açıklandı!

Burak Karaduman

Büyük Kaptan
F07rUF3WYAYKkrs.jpg

Profesyonel futbolcu José Ángel Esmoris Tasende ve kulübü RasenBallsport Leipzig GmbH ile oyuncunun 2023-2024 sezonu için şarta bağlı satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 1.500.000 Euro tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir. Futbolcunun şarta bağlı satın alma bedeli 6.000.000 Euro'dur. Futbolcuya ise 2023-2024 sezonu için net 2.300.000 Euro sezonluk ücret ödenecektir.

2300 bir solbek için çok yüksek rakam ama hedefler idealler çok yüksek. Bu yüzden yönetimin işine karışmadan hayırlı olsun diyorum. Başarılı bir sezon ve sezonlar geçirir inşallah..

Mali şartlar uygun

Angelino kalitesindeki bir sol bek için çok iyi bir anlaşma

26 yaşında Angelino'yu Galatasaray'a kazandırmak büyük bir iş

Hayırlı olsun camiamıza

2300 bir solbek için çok yüksek rakam ama hedefler idealler çok yüksek. Bu yüzden yönetimin işine karışmadan hayırlı olsun diyorum. Başarılı bir sezon ve sezonlar geçirir inşallah..

Mevkisinden öte forvete ve skora katkısı için ödenen para aslında bilindiği üzere ayrıca yaş durumu da gayet ideal.

Kiralık almamız, bonservis konusunda farklı bir yere biraz daha para harcayacağız anlamına geliyor olabilir. Ya da Icardi falan derken kasayı boşalttık 😄

En başından 20 istedikleri adamı toplamda 7,5 Milyona almış olacağız. %60 üzeri indirim büyük iş.

Yıllık ücret aanholta kaç veriyorduk buna yakın birşeydi diye hatılrıyorum

Geri
Üst Alt