Anıl Ünlü / Gezmek En Kolay

Tahir Mahir Koç

Fenerbahçe bir his takımıdır
GalataSarayı Efendileri
Aylardır intagramda takip ettiğim gencecik bir gezgin. Bu ve bunun gibi onlarca seyyah vardır elbette. Bu onlardan biri.

Adam 8 senelik dünya turuna sırt çantasıyla minimum bütçeyle çıktı. Kimdir, nereden gelir, nereye gider hepsini anlattığı youtube hesabı mevcut. Gezi sayfaları seviyorsanız takip etmenizi öneririm. Şu an Hindistan'da...

instagram: ANIL ÜNLÜ (@gezmekenkolay) • Instagram fotoğrafları ve videoları

youtube: gezmekenkolay

web sitesi: Gezmek En Kolay | Detaylı Gezi Rehberleri, Yemek Tavsiyeleri, Gezi ipuçları, Dünya Turu Rehberi - Bir başka WordPress sitesi

anıl ünlü.webp

Ben bakkala zor gidiyorum, vallahi helal olsun böyle yüreğinin sesini dinleyip gidebilenlere.​

Ben bakkala zor gidiyorum, vallahi helal olsun böyle yüreğinin sesini dinleyip gidebilenlere.​

Çok doğru söylüyorsunuz! Arkadaşım 60 km uzaklıkta; askerden geleli bir ay oldu ve ben daha bugün akşam gideceğim yanına (inşallah) Emrah Bey'in dönemdaşı :D

Napıyordun da gitmedin mesela daha önce, her akşamı meyhanelerde iki tek atarak mı geçiriyorsun?

Vallahi bir sen kalmıştın iş çıkışı biraz kafa dağıtmamı eleştirmeyen K.T; sen de eleştirdin tamam oldu :asd:

Ciddi sordun madem ben de ciddi yanıtlayayım :)

Gitmek yerine yaptığım eylemler daha faydalı olduğu ya da arkadaşımı önemsemediğim anlamına gelmiyor. Sonuçta mesai çıkışı, akşam karanlığında araba sürmek çok tercih edilen bir şey değil. Adam ilçede oturuyor. Git gel 2 saat yol. Onunla geçireceğim vakit iki saat kalıyor. Mesai sonrasında iki saat için iki saatlik yolu kim çekecek lanet olsun deyip bir ay erteledim.

Bir pazar akşamı beşte Adana'ya yemek yemeye gitmiştim; ama bu onu bilmiyor. Sıkıntı yok.

Napıyordun da gitmedin mesela daha önce, her akşamı meyhanelerde iki tek atarak mı geçiriyorsun?

Vallahi bir sen kalmıştın iş çıkışı biraz kafa dağıtmamı eleştirmeyen K.T; sen de eleştirdin tamam oldu :asd:

Ciddi sordun madem ben de ciddi yanıtlayayım :)

Gitmek yerine yaptığım eylemler daha faydalı olduğu ya da arkadaşımı önemsemediğim anlamına gelmiyor. Sonuçta mesai çıkışı, akşam karanlığında araba sürmek çok tercih edilen bir şey değil. Adam ilçede oturuyor. Git gel 2 saat yol. Onunla geçireceğim vakit iki saat kalıyor. Mesai sonrasında iki saat için iki saatlik yolu kim çekecek lanet olsun deyip bir ay erteledim.

Bir pazar akşamı beşte Adana'ya yemek yemeye gitmiştim; ama bu onu bilmiyor. Sıkıntı yok.
Haftasonu falan full mu çalışıyorsun sayın M.K.?

Ee haftasonu gitseydin. Sanırım onun bahanesi de kılıbık olman olacak.

Arkadaşım şu an forumda olsaydı şu andan itibaren benimle arkadaşlığını keserdi muhtemelen.

Haklısın K.T. Sen de haklısın; o da haklı. Zaten ben de başında söyledim. Üşengeçlik. Üşengecim ki gitmedim. Üşengeç bir insanım. Ama bugün üşenmeden gideceğim T.Verdi.

Ee haftasonu gitseydin. Sanırım onun bahanesi de kılıbık olman olacak.

Arkadaşım şu an forumda olsaydı şu andan itibaren benimle arkadaşlığını keserdi muhtemelen.

Haklısın K.T. Sen de haklısın; o da haklı. Zaten ben de başında söyledim. Üşengeçlik. Üşengecim ki gitmedim. Üşengeç bir insanım. Ama bugün üşenmeden gideceğim T.Verdi.
Buradan çıkarımım sana güven olmaz, zor zamanımızda yanımızda olmazsın anladığım kadarıyla, eyv ben gidiyorum.

Buradan çıkarımım sana güven olmaz, zor zamanımızda yanımızda olmazsın anladığım kadarıyla, eyv ben gidiyorum.

Bir dakika orada duracaksın TANRIVERDİ. Arkadaşlarımın zor anında daima yanında olan bir insanım. Samimiyetlik derecesine bakmadan. Keyif için gitmek ayrı; zor anda gitmek ayrı... O senin kadar geç kalmamı dert etmedi :D

Mehmet Genç'i de tavsiye ederim. Ayrıca Emre Durmuş'ta farklı rotalarda farklı şekilde yaşamlarını sürdürmüş modern çağın seyyahları olmuşlardır. Hep imrenmişimdir. Lakin bu işe cesaret edemedim.

Geri
Üst Alt