Animasyon Film Önerileri

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
Arkadaşlar akşam çocukla takılmak durumunda kalacağım. 5 yaşında kendisi o yaşa uygun önereceğini animasyon film önerileriniz var mı ?

Baya başından kaldırmayacak bir şey olursa iyi olur yaklaşık 4 saat birlikte takılmamız gerekiyor.

Shrek,
Şirinler (birinci film),
Kayıp Balık Nemo,
Oyuncak Dünyası 1,
Zootropolis,
Buz Devri 1, Aslan Kral,
Neşeli Ayaklar

izlediğim ve çok beğendiğim animasyon filmleridir.

Doruk Zootopolis'i izleyin. Animasyonları çocuğun ilgisini çeker ama konusu itibariyle yetişkinlere yönelik bir konusu var. Sen de sıkılmazsın. En iyi animasyon Oscar'ını da kazanmıştı.

Doruk Zootopolis'i izleyin. Animasyonları çocuğun ilgisini çeker ama konusu itibariyle yetişkinlere yönelik bir konusu var. Sen de sıkılmazsın. En iyi animasyon Oscar'ını da kazanmıştı.
onerilerin benim için çok kiymetli kankacim
aklina geldikce yazarsan sevinirim. cocuklara bir faydamız dokunurr

tangledin burada yazmamasina üzüldüm simdi.
disney o filmle beraber güzel bir yeni sayfa acmisti.
dört dörtlük bir yapimdir benim icin.
sonra da frozeni eklediler buna. onu da severek izledik. ikincisi kötüydü ama malesef.

simdi de live action filmlerle sivamaya basladilar.

toy storyler de cok güzeldir. gecenlerde dördüncüsünü severek izlemistim. böyle huzurlu bir sekilde bitirdim filmi.

feel good movie kategorisine sokabilirsin aslinda bunlarin hepsini. böyle hos bir etkisi oluyor bitince.

Toy Story 1-3

Dördüncüsünü izlemedim daha. 1 ve 2 cocuklugumuzun filmeriydi.

Mahirin tavsiyesiyle oğluma çok iyi bir film buldum dur diyerek Neşeli ayakları açtım. bu mu süper filmin bok gibi diyip Cadının süpürgesini açtı onu izledik..

genede sağol Tmk

Tabiki de bu

Kanka Allah yardımcın olsun

53096.jpg

Despicable Me. Minionlar o filmden gelme ve Minionlari cocuklar normalde seviyordur.

Takim ihanete ugramis siz anime derdindesiniz 😂
Twitterda orgutleniyoruz.
#Hedef1Milyonİstifa

Mahirin tavsiyesiyle oğluma çok iyi bir film buldum dur diyerek Neşeli ayakları açtım. bu mu süper filmin bok gibi diyip Cadının süpürgesini açtı onu izledik..

genede sağol Tmk

Neşeli Ayaklar'ın müzikal gibi olduğu uyarısını yapmayı unutmuştum. Ama mutlaka izle dediğim Zootropolis'i neden seyretmediniz? İçlerindeki görece en düşük filmi izlemişsin.

edit: bu arada "bu mu süper filmin bok gibi" diyebilecek bir çocuk yetiştirmişsin bravo(!) sana!

Geri
Üst Alt