Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.758
- 21.805
- 2.783
At belki ilgilisi vardirbirazdaha bacak görürsem bende biseyler atacağım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
At belki ilgilisi vardirbirazdaha bacak görürsem bende biseyler atacağım
Yok konuşmadımFotoşop kardeşim o kimlik. Hiç telefonda konuştun mu, yüz yüze görüştün mü de eminsin
üstad beni listeye almamana darıldımVar tabi en çok uğur ağabeye sonra da sana da niye sordun ki
benide koymamış her hususta yardım eden turandaşızüstad beni listeye almamana darıldım
sağol kardeşim benimVar tabi en çok uğur ağabeye sonra da sana da niye sordun ki
De ayrı; ayrıca da listeyi bitirmemiştim üstatbenide koymamış her hususta yardım eden turandaşız
sağol kardeşim benim
Sağolasın ustad onore oldumSana çok güveniyorum ağabey neden bilmiyorum böbreğimi kesip veresim var hürmetler
Siz Almancılar nasıl diyorsunuz deniz ayakkabısına; akua şu mu?![]()
Lütfen gavur görmüş ol
Farkindaysan Ingilizcesini yazdim ne Almancasi ulan MK.
Beni de almamış listeye, üzüldümbenide koymamış her hususta yardım eden turandaşız
Alkol konusunda beni kendinle karıştırma MK ben sakinim.Ben sana Almanca dediğini demedim Cancığım. "Siz Almancılar öyle mi diyorsunuz" dedim. Neyse az iç sende gerginlik yapıyor alkol.
Hatay’dan Çanakkale’ye kadar her yerde yüzdüm diyebilirim. Kum neredeyse hiç yok!
Çanakkale’de nerede yüzdünüz Tahir Mahir Bey? Bir kaç sene önce Kuzey Ege’de kamp alanı sormuştunuz forumda, görüş almıştınız(yanlış hatırlamıyorsam veya başkasıyla karıştırmıyorsam). Assos tarafını söylemiştim ben de hatta. Oralarda mı yüzdünüz?