Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.784
- 109.601
- 4.878
foto atforuma girişte kural tam tersidir herkes aksini ispatlayana kadar suçludur(kuştur) biz kanıtlarla girdik foruma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
foto atforuma girişte kural tam tersidir herkes aksini ispatlayana kadar suçludur(kuştur) biz kanıtlarla girdik foruma
Beni bağlamıyor oAksi ispatlanana kadar her sanık masumdur.
şu an atamam reisfoto at
Bu ne apartman gibi? Dış işlerini komple tasimislar sanki
Su an calistigim yer DC'den 45 dk falan otede dolayisiyla buyukelcilik oradaki. Gecenlerde asagidaki Ataturk heykelinin resmini paylasmistim. Binanin onunde duruyor.Dogrudur ustat. Birkac katli bina. Hollandada zaten bildiğim 2-3 konsolosluk var. Butun devlet isleri burada oluyor. Malum, buradaki Turk gurbo sayısı da epeyi cok.
Ama resimi arka cepheden cektim. Gordugun heryer konsolosluga ait degil ustat. Sizin oraya yakin bir konsolosluk vs. var mi?

Şöyle bir içeceği nasıl içip duruyorsun ya!
Su an calistigim yer DC'den 45 dk falan otede dolayisiyla buyukelcilik oradaki. Gecenlerde asagidaki Ataturk heykelinin resmini paylasmistim. Binanin onunde duruyor.
Ekli dosyayı görüntüle 101416
Evim Tennessee'de. Orasi da Houston 'daki konsolosluga bagli. Arabayla 12 saat falan durmadan gidersen.
Şöyle bir içeceği nasıl içip duruyorsun ya!
Uzun yıllar boyunca haftada 3-4 gece bayağı sağlam alkol aldım; şu kahveyi içtiğim için aldığım tepkiyi görmedim.
ayakabbim nasil arkadaslar yeni aldimEkli dosyayı görüntüle 101429
arkadaslar yeni ayakkabi aldim nasil

Tüysüz ergen misin la sen?
Çok çirkin görünüyor ya şekilci değilimdir ama bu da çok rezil. Biraz estetik..Uzun yıllar boyunca haftada 3-4 gece bayağı sağlam alkol aldım; şu kahveyi içtiğim için aldığım tepkiyi görmedim.