- 3 Temmuz 2012
- 139.187
- 87.708
- 5.338
üstad biseyler eksik
koltuga uzanan sarısın slav bi hatun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üstad biseyler eksik
tatmin etmediBayram günü ilmi çalışmalar yapıyorum ayrıca artık başımız bağlı zamanında çok yaptık zaten... Hem artık akp imam nikahını da yasakladı imamlar imam nikahı kıyarsa soruşturmaya tabi tutuluyor. Hem zinayı serbest bırak hem de imam nikahını kaldır ama soran olursa Türkiye muhafazakarlaşıyor yersen... Al bu da imzam olsun kardeşim...
Ekli dosyayı görüntüle 87529
tatmin etmedi
bilmıyorum üstad öyle işlerle işim olmazYapacak bir şey yok biz jübilemizi yaptık kardeşim bu arada da bu düzenleme gerçek
Bas geç diyorsun anlıyorum kardeşim hürmetler ederimbilmıyorum üstad öyle işlerle işim olmaz
Bayram günü ilmi çalışmalar yapıyorum ayrıca artık başımız bağlı zamanında çok yaptık zaten... Hem artık akp imam nikahını da yasakladı imamlar imam nikahı kıyarsa soruşturmaya tabi tutuluyor. Hem zinayı serbest bırak hem de imam nikahını kaldır ama soran olursa Türkiye muhafazakarlaşıyor yersen... Al bu da imzam olsun kardeşim...
Hayır üstad günaha asla girmemBas geç diyorsun anlıyorum kardeşim hürmetler ederim
Ben de kardeşim katılıyor ve tebrik ediyorum seni...Hayır üstad günaha asla girmem
Bayram günü ilmi çalışmalar yapıyorum ayrıca artık başımız bağlı zamanında çok yaptık zaten... Hem artık akp imam nikahını da yasakladı imamlar imam nikahı kıyarsa soruşturmaya tabi tutuluyor. Hem zinayı serbest bırak hem de imam nikahını kaldır ama soran olursa Türkiye muhafazakarlaşıyor yersen... Al bu da imzam olsun kardeşim...
evet üstad bızım celtic hayranı oldugumuzu bılmıyor sanırımCeltic’in bardak altlığı mı o?
evet üstad bızım celtic hayranı oldugumuzu bılmıyor sanırım
EvetCeltic’in bardak altlığı mı o?
EderimBize hediye eder mi dersin
evet @Necmi KoyuncuBize hediye eder mi dersin
Bilmiyordum evetevet üstad bızım celtic hayranı oldugumuzu bılmıyor sanırım
Ederim dedim ya takiple ama 10-12 senedir kullanıyorum sonra demedi demeyin
yenisini yollarsın üstad sorun yokEderim dedim ya takiple ama 10-12 senedir kullanıyorum sonra demedi demeyin![]()