Anın Görüntüsü

Daha vakti var abi
Ben hemen bana musallat olma der yazmaya başladığında da engellerdim hep eskiden...

Çok hızlıyımdır benden önce davranan olmadı hiç çok şükür

Tabi teyit ederim önce kesinlik kazansın diye genelde kadın milletini erkekler şımarttığından o merhaleyi ikna ve taviz süreci olarak okuyorlar ben de o sırada söylemediğim ne varsa delilleriyle yazıp engeli bastığımda bir afallıyorlar 🤗

kapıma gelen çok oldu her türlü mesut edici bir faaliyet oluyor bazen herşey yolundayken sırf bu hazzı duymak için olay çıkarıp ilişki bitirmişliğim var

İyi ki tipsizim ve muhafazakarım yoksa mazallah :(

Ben hemen bana musallat olma der yazmaya başladığında da engellerdim hep eskiden...

Çok hızlıyımdır benden önce davranan olmadı hiç çok şükür

Tabi teyit ederim önce kesinlik kazansın diye genelde kadın milletini erkekler şımarttığından o merhaleyi ikna ve taviz süreci olarak okuyorlar ben de o sırada söylemediğim ne varsa delilleriyle yazıp engeli bastığımda bir afallıyorlar 🤗

kapıma gelen çok oldu her türlü mesut edici bir faaliyet oluyor bazen herşey yolundayken sırf bu hazzı duymak için olay çıkarıp ilişki bitirmişliğim var

İyi ki tipsizim ve muhafazakarım yoksa mazallah :(
4 yıllık ilişkimden böyle ayrılmam yav çok vicdansız olur

Günaydınlar Renkdaşlar,

Bugün dana'nın kuyruğu kopacaktır!

Transfer Istihbarat Şefi

Üstüne otururum onun ayılar gibi önce uzaktan taş atıp devirir ardından da nefessiz kalana kadar kalkmam önce can sonra canan cancağzım can nerede
Beni yine zorla sana Allahın manyağı demeye zorluyorsun Uğur. Akıllı ol.

sent via GSC

Reis epey kaliplisin hepimizi döversin.
Maalesef biraz öyle. Çapraz bağlarım koptuktan sonra 16 kg almıştım 3 ayda, o kiloları hâlâ veremedim tam olarak. Eskiden neredeyse her gün veya en azından iki gün de bir spor yapardım artık bu rakam haftada bire falan düştü gerek iş güçten gerek motivasyon eksikliğinden.

sent via GSC

Maalesef biraz öyle. Çapraz bağlarım koptuktan sonra 16 kg almıştım 3 ayda, o kiloları hâlâ veremedim tam olarak. Eskiden neredeyse her gün veya en azından iki gün de bir spor yapardım artık bu rakam haftada bire falan düştü gerek iş güçten gerek motivasyon eksikliğinden.

sent via GSC
Bu fizikle rahat Galatasaray'da oynarsın.
Yanlız Alberto denilen şahıs den aman uzak kal

Transfer Istihbarat Şefi

Geri
Üst Alt