- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Skorun kaç oldu tontik?
Ne yani 3 kere sen 3 kere de onlar mı seni??? O nasıl bir skor? Mütekabiliyet ilkesini sana mı uyguluyorlar?
hayırlı olsun üstad
Evet üstat arkadaşları sabah namazına götürüyordum yokuştan indirdim ama güvenlik olarak da çalışıyorum doğrudur gel çayımı iç açık adres orada zatenhayırlı olsun üstad
guvenlık olarak mı beklıyorsun
Evet üstat arkadaşları sabah namazına götürüyordum yokuştan indirdim ama güvenlik olarak da çalışıyorum doğrudur gel çayımı iç açık adres orada zaten![]()
üstadın şirketinde işe girelim, hergün ifbli taşlarız öğle aralarında
üstad tesekkurler orası cok uzak helikopter yollayıp aldırırsan gelırım
![]()
Ne demek tarifeli uçak olur mu gel misafirim ol yaşatayım seni
üstad tesekkurler orası cok uzak helikopter yollayıp aldırırsan gelırım
![]()
sesimde tok üstadNe demek tarifeli uçak olur mu gel misafirim ol yaşatayım seni![]()
Senin dövmen var üstat senden mücahit olmaz ki sen sadece gezip tozarsınsesimde tok üstad![]()
Dövmeyi sildirdim üstadSenin dövmen var üstat senden mücahit olmaz ki sen sadece gezip tozarsın![]()
İslamı pek takmayan da mücahit olabiliyor mu üstat?Senin dövmen var üstat senden mücahit olmaz ki sen sadece gezip tozarsın![]()
Ama senden mücahit de olmaz üstatDövmeyi sildirdim üstad
İslamı pek takmayan da mücahit olabiliyor mu üstat?
Ben direkt katılmak istiyorum. İslamın hiçbir şartını yerine getirmedim daha, cünup gezerim p ilk işlevini yerine getirdiğinden beri.Elbette zaman içinde katılım daha sağlıklı![]()
Üstat sana senden adam olmaz demiş gibiDövmeyi sildirdim üstad
Muhammed Mustafa için ne feda edebilirsin?Ben direkt katılmak istiyorum. İslamın hiçbir şartını yerine getirmedim daha, cünup gezerim p ilk işlevini yerine getirdiğinden beri.
Nasıl kayıt yaptırıyoruz?