Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
Hatalıyım kardeşim anlat belki tanış çıkarızMahirle komşu çıktık senle de aynı köyden miyiz üstat yoksa Hatay'a geldiğinden mi bilirsin![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatalıyım kardeşim anlat belki tanış çıkarızMahirle komşu çıktık senle de aynı köyden miyiz üstat yoksa Hatay'a geldiğinden mi bilirsin![]()
İskenderun-Hatay 2 yerde de bulundum üstat şuan İskenderun'dayım ama Hatay'a bu aralar fazla gidiyorum.Sen hangi tarafındansın..Hatalıyım kardeşim anlat belki tanış çıkarız
İskenderunİskenderun-Hatay 2 yerde de bulundum üstat şuan İskenderun'dayım ama Hatay'a bu aralar fazla gidiyorum.Sen hangi tarafındansın..
Ne tarafıİskenderun![]()
Savaş sen?Ne tarafı![]()
Karayılan'da ev öğretmenevine yakın..Savaş sen?
İstanbul’da oturuyorum ama ayda bir uğrarım gelince haberleşir denk düşersek görüşürüz hemşoKarayılan'da ev öğretmenevine yakın..
Tabiki üstat..İstanbul’da oturuyorum ama ayda bir uğrarım gelince haberleşir denk düşersek görüşürüz hemşo![]()
İskenderun’da mı ikamet ediyorsun Murat?Tabiki üstat..
İskenderun'da Hatay'ın illerinde hep akrabalar var tanıdıklar var.Yaz ayından dolayı Hatay'a Dörtyol'a falan uğruyorum geziyorum.Gelirsen ve denk olursak bi Petek falan yaparız..İskenderun’da mı ikamet ediyorsun Murat?
Kurtoğlu; eroğlu yaparız üstatİskenderun'da Hatay'ın illerinde hep akrabalar var tanıdıklar var.Yaz ayından dolayı Hatay'a Dörtyol'a falan uğruyorum geziyorum.Gelirsen ve denk olursak bi Petek falan yaparız..
Olur üstat da Petek'in neyi varKurtoğlu; eroğlu yaparız üstatnormalde neresi?
Artı petek demek istedim hatta artı Şevket ustaOlur üstat da Petek'in neyi var![]()
Kim
sen üstad
Yoo değilim de neden kisen üstad
hatayda cok arap varmıs ondan ustadYoo değilim de neden ki
Evet var çoğunluk hatta da düz hakanla alakası nehatayda cok arap varmıs ondan ustad