- 26 Eylül 2012
- 122.017
- 72.527
- 5.068
En son 7 ya 1 kazandım . Ben tektim arkadaşlar ikili takımdaydı.Can kaç tane soktun
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En son 7 ya 1 kazandım . Ben tektim arkadaşlar ikili takımdaydı.Can kaç tane soktun
afiyet olsun guzel gorunmekteSouthern food Korean style. Catfish taco.
Yalniz bir daha evlenirsem Korean alicam. MaasAllah.
Ekli dosyayı görüntüle 91313
afiyet olsun guzel gorunmekte
doyurmaz ki abi bu ne bundan 15 tane falan yemek lazım sankiSouthern food Korean style. Catfish taco.
doyurmaz ki abi bu ne bundan 15 tane falan yemek lazım sanki
Gece eve servis, ne getiriyorlarsa alıyoruzYerli malı efese ihanet ha?
Gece eve servis, ne getiriyorlarsa alıyoruz
Korona girerken sormuyor ki, ev sahibi gibi dalıyor namussuz.Her kapiyi calani iceri alma hocam 'rona var
Korona girerken sormuyor ki, ev sahibi gibi dalıyor namussuz.
Uzun zaman sonra içme ihtiyacı hissettim, canım çok sıkıldı gerçekten ama bu çok gerekli bir. Şey değil hakket ya
Vay anasiniSouthern food Korean style. Catfish taco.
Boşver, dünya işi dünyaya kalsın yeterince canımızı sıktık zaten. sen ne durumdasın çoluk çocuk iyi mi?Hayirdir anlat hele neye canın sıkıldı ?
Vay anasini
Boşver, dünya işi dünyaya kalsın yeterince canımızı sıktık zaten. sen ne durumdasın çoluk çocuk iyi mi?
Allah kavuştursun inşallah, işlerde hayırlısıyla devam etsinCok sukur. Onumuzdeki hafta sonu gidip alicam yanima getiricem onlari da. Herhalde uc bes ay daha burada calisicam.