Anın Görüntüsü

İsrailden başlayıp fasa kadar akdeniz kumsalları acayip una basıyorsun gibi oluyor yüzmesem de hep ayağımı soktum oradan biliyorum. Suriye ve Lübnan sahilleri de bizimki gibi cam üstünde yürüyor gibisin
Eilat'ta Kizildeniz'de yuzdum. Maldivlerden daha cok zevk verdi.

İnce belli de kahve mi içilir. Kahve içmenin bir adabı vardır. KIRO

Bilip bilmeden yorum yapmayınız.

Ayrıca Kürtçe'de erkek çocuk anlamı taşıyan "kıro" kelimesini hakaret amaçlı kullanmanız faşist düşüncelerinizin dışa vurumu olarak değerlendiriyorum.

Ayrıca Kürtçe'de erkek çocuk anlamı taşıyan "kıro" kelimesini hakaret amaçlı kullanmanız faşist düşüncelerinizin dışa vurumu olarak değerlendiriyorum.

Aslinda "xort" erkek cocuk demek ama kiro yayginlasti :(
Afiyet olsun bende birazdan irandan alınma bir kahve icicem adini hatirlamiyorhm

Türk kahvesi fincan da içilir. Geçmiş zaman iki tane ecdad ince bellide içti diye geleneksel olmaz. :) Ayrıca ben Faşo değilim. Tekirdağ beyefendisiyim. :)

Türk kahvesi fincan da içilir. Geçmiş zaman iki tane ecdad ince bellide içti diye geleneksel olmaz. :) Ayrıca ben Faşo değilim. Tekirdağ beyefendisiyim. :)

Hiçbir faşo ben faşistim demez ki. . . Faşistlerin en belirgin özelliği budur.

Neyse geleneklere yönelik araştırmalar yapabilme özgürlüğünüzü kullanın Trakya Beyefendisi.

Hiçbir faşo ben faşistim demez ki. . . Faşistlerin en belirgin özelliği budur.

Neyse geleneklere yönelik araştırmalar yapabilme özgürlüğünüzü kullanın Trakya Beyefendisi.
Yav he he. Fincan yok o yüzden ince belli bardakta içiyorum demiyor da bana gelenek ve görenek anlatıyor.

Gördüğüm kadarıyla bu MK yine üyeleri geriyor.

sent via GSC

olabilir de piyasayi bilmiyorum hic kullanmadim ki knk benim vucut dogal :p can abiye de yemek olarak yazmistim zaten destekleyici urunler olarak degil

Protein tozu alınca da doğal oluyor reis.Ben kısa sureli kullanmıştım.Aslına bakarsan bir ölçeği yemekten ucuza geliyor.

Geri
Üst Alt