- 3 Haziran 2015
- 57.001
- 66.119
- 4.143
Bodrumun neyi meshurBayılırım böyle havaya Ekli dosyayı görüntüle 187201
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bodrumun neyi meshurBayılırım böyle havaya Ekli dosyayı görüntüle 187201
koylarıBodrumun neyi meshur
gyros eti sanırımBizim icin zor, yapilamaz dediginiz herseyin icinden gectik..!
Ekli dosyayı görüntüle 187329
Vallahi de billahi de daha da iyisini yapacagiz:kırmızıkalp:
Hangi distro bu üstatEkli dosyayı görüntüle 186421
Artık iyice hantallaşan 2009 model Harddiski yedekleme diski olarak ayırıp, yeni SSD üzerine sistemi yükledim. PC taş gibi 0 PC işlevine geldi.
Ekli dosyayı görüntüle 186422
soğan halkası lezzetli miydi reisBizim icin zor, yapilamaz dediginiz herseyin icinden gectik..!
Ekli dosyayı görüntüle 187329
Vallahi de billahi de daha da iyisini yapacagiz:kırmızıkalp:
Cok guzeldi.(Sen kalamardan bahsediyorsun sanirim ortadaki)soğan halkası lezzetli miydi reis
Küçük Kubat olarak bi vekil atamak istesen bu forumdan hangi üye olurdu?Cok guzeldi.(Sen kalamardan bahsediyorsun sanirim ortadaki)
Yemeklerin hepsi cok lezzetli ve de porsiyonlar buyuktu.
Yalniz Baklavanin hamuru bizim Turkiyedeki gibi ince degil, yunanlilar biraz daha kalin hamurdan yapiyorlar.
Ve tarcin kullaniyorlar.
Mint 21 VanessaHangi distro bu üstat
Ekli dosyayı görüntüle 187711
Ekli dosyayı görüntüle 187712
Cimbom’un galibiyetini kutlamak için buzlu bir coco cola içmeye geldim güzel bir mekana..
Karşıma çıka çıka dombili baykuş Hasan çıktı !
Bodrum a acılan hastaneye gittin mi
Gitmedim niye güzelse sende mi gidicen? Cafe mi lan bu ayıBodrum a acılan hastaneye gittin mi
4 mevsim yüzüyon mu Serhanım.
Bir kere doğum günümde girmiştim kız arkadasımla. Kız hasta olmuştu sonrasında, girmiyorum bu mevsimde4 mevsim yüzüyon mu Serhanım.
Bir arkadaş koşa koşa denize girmişti tamda bu mevsimde. Nedeni ise hak yolunu değil de diğerini seçince karşılaştığı çirkin manzara…4 mevsim yüzüyon mu Serhanım.
Ben yüzmeden duramam reis4 mevsim yüzüyon mu Serhanım.
lan kaç gündür reis gelecek reis gelecek diye kafamı ütüledin.Gitmedim niye güzelse sende mi gidicen? Cafe mi lan bu ayı
Niye? Sen balikmisin murat kardeş?Ben yüzmeden duramam reisHavada güneş varsa her türlü yüzerim ben
Yazın güneş olmasına da gerek yok reis yav
![]()