Anın Görüntüsü

Deprem olduktan sonra sığındığım şehre geldim. Otogara indikten sonra bindiğim taksi şoförü üç günlük kıyafet, yağlı saçlar, gergin hareketlerimi gördükten sonra depremzede misin kardeşim diye sormuştu çok ilginç. Evet dedikten sonra kendisinin de 17 Ağustos Marmara Depremi'ni yaşadığını söyledi. Teselli etmeye çalıştı. Sorduğum tek soru "Hocam nasıl atlattınız bu kaygılı halleri, bu psikolojiden nasıl kurtuldunuz" diye sordum. Adam beni tanımıyor ve gergin bir toplumsal ortam malum. Çekine çekine kardeşim içiyor musun diye sordu. Evet tabi dedim. Bana bol bol içmemi tavsiye etti. İlk zamanlarda reddettim bu fikri. Mental olarak yanlış olduğunu düşündüm. İcemedim. Ama birkaç haftadır neredeyse her gün içiyorum. İyi geliyor mu farkında değilim ama zihnim çok bulanık olmaya başladı. Bu yaşananlar gerçek gibi değil geliyor. Tüm bunlar yaşanmamış gibi geliyor bana. Ama yaşandı. Her şey altüst oldu. Her şey bambaşka oldu. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Asla ve katiyen olmayacak. Kabullenmek lazım. Bunu başarmak da bizim görevimiz. Kabullenince belki her şey daha güzel olacak. Mübarek günde böyle bir mesaj paylaştığım için inançlı arkadaşlardan özür diliyorum.
IMG_20230331_175153.webp

Geçen bir devlet dairesinde işim vardı sırada beklerken memurlardan birinin masa başında sürekli bu şarkıyı mırıldandığını duydum tam Alanya maçının ertesi günüydü.

Gittim yanına icardi etkisi mi diye girdim sohbete adam gece gündüz onun videolarını izliyorum onu düşünüyorum dedi. Attığı gollerin kalitesini konuştuk özellikle kafayla attıklarını. Adam 40 yaşındayım hagiden sonra ilk defa birine tutuldum dedi.

Sonra barışa sövdük, abdülkerimi, keremi yücelttik falan filan derken benim işi de halletti sağolsun.

Icardi muhabbeti sıkıntılı bir işimi çözdü resmen.

YÜZÜN GÜLÜNCE GÜNEŞ AÇARYAAAAA

Dmden muayene 20 dolar
Önce bir şikayetimi belirtseydim ama sizin orda usül böyleyse $20'ı şimdiden vereyim o zaman :ka21:

x5_1056853413i4f.jpg

Geri
Üst Alt