Ankara 1. GSCimbom Geleneksel Halı Saha Maçı | Yapıldı | Gelenlerin Ayaklarına Sağlık

Cevap: Ankara 1. GSCimbom Geleneksel Halı Saha Maçı | Görüşleriniz

evet ilk oldugu ve Ankaranın yarısı tatile çıkacagı için bu organizasyon alel acele oldu ama arkadaslarla tanıstıktan sonra diger organizasyonların daha iyi olacagı kesin sadece halı sahadan ibaret te kalmaz organizasyonlar sanırım neyse ilk bulusmayı bi yapalım gerisi gelecek :D

7) Sarp

8) Apo

9) Süleyman

daha fazlada olabilir duruma gore ama soyle bi durumumuz var hafta sonu tum saatler uyar hafta içi 17 ve sonrası uyar aslında 17 de zor ama artık yapacaz bıseyler :D

9 olduk ehehe

Doruk ve geleceklerde var :D

Bu iş biter hafız :D

evet ilk oldugu ve Ankaranın yarısı tatile çıkacagı için bu organizasyon alel acele oldu ama arkadaslarla tanıstıktan sonra diger organizasyonların daha iyi olacagı kesin sadece halı sahadan ibaret te kalmaz organizasyonlar sanırım neyse ilk bulusmayı bi yapalım gerisi gelecek :D

7) Sarp

8) Apo

9) Süleyman

daha fazlada olabilir duruma gore ama soyle bi durumumuz var hafta sonu tum saatler uyar hafta içi 17 ve sonrası uyar aslında 17 de zor ama artık yapacaz bıseyler :D

Hafta içi mi yapacaktık biz hatırlamıyorum :D

Harun ve arkadaşı, Sarp Demirci ve 2 arkadaşı tamam. Doruk'un arkadaşının da tamam olduğunu umuyorum. Şimdiden 11 kişisiniz.

1 kişi daha bulabilirseniz 6'ya 6 oynayabilirsiniz.

Renkdaş ben Fatih'e söyledim.O gelecek dediğim arkadaş bozuntusu gelemezmiş kusura bakmayın yani;).Özür dilerim valla ama hala arkadas arıyorum hepsi tatilde veya işteler ugrasıyorum ama bulabileceğimide pek sanmıyorum :S:(.

Renkdaş ben Fatih'e söyledim.O gelecek dediğim arkadaş bozuntusu gelemezmiş kusura bakmayın yani;).Özür dilerim valla ama hala arkadas arıyorum hepsi tatilde veya işteler ugrasıyorum ama bulabileceğimide pek sanmıyorum :S:(.

Canın sağolsun hafız ;)

Sen gel yeter

Arkadaş getirirsen ayrı süper olur :D

14 olsun tam olsun . :D

Bir de halı sahayı benimle birlikte ayarlayacak adam lazım. ^^

Ya fatih acaba Arjen i çağırsam mı GS li değil ama :confused:

Ya fatih acaba Arjen i çağırsam mı GS li değil ama :confused:

Geri
Üst Alt