Ankara - Bursa/İstanbul | ERTELENDİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: ANKARA - Haydi Maça (Halısaha Organizasyonu)

Beni yazmışsınız iyi güzel hoş ama tarih belli olmadığı sürece boşa yani, söz veremem hiçbir türlü.

İstanbul'dan gelmek isteyen olursa, kalacak yer desteği verebiliriz.

Mustafa abi'nin beklediği ve özlediği sahne bu :D

Gerçekten de öyle :) Bu organiasyon için 2 önemli husus söz konusu.

1.Atilla Abi'nin durumu ki; Atilla Abi'nin gelmesi demek bile maçsız bir organizasyonun yapılması demek.

2.Atilla Abi gelmezse durumunda,Ankara'dan bir Baba Yiğit çıkıp Halı Sahayı gün,tarih kesinleştirmesi yapıp konuyu ayakta tutup,Tel irtibatı Ankara içerinde kurmalı ve irtibatı sürekli canlı tutmalı.Ankara dışından gelecekler için,özellikle gün,tarih kesinleşmesi ve bu konuya ilgi ve alaka gösteren bir Ankara'lı çıkması.Bu durumlar oluştuğunda Ankara maç organizasyonu yapabilme kapasitesine gelmiş demektir.

Not : Bu notumda Ankara'da bu iş için çıkacak Baba Yiğit'e, Ankara dışından gelecekler ne yapar eder gelir ama önemli olan Ankara için KARARLILIKTIR.

Kendime gelince birçok GSCimbom Ailesindeki aktif ve beni tanıyan arkadaşlar benim şu dönemde çok yoğun olduğumu ve tatlı bir meşkuliyet içerisinde olduğumu biliyorlar.Bilmeyenler için şunu belirtmek isterim.Bu organizasyon şahsım adına inanın çok önemli ama ben bu organizasyonda olup olmamamdan çok yapılması benim bir rüyamın kısmen gerçekleşmiş olması demek.İşte bu organizasyona katılamama sebebim çok yakın zamanda Düğün ve düğün sonrası ? olan durumum :o Şahsım adına çok kötü bir dönem bu organizasyon için.İnşallah bu gözler Ankara'da,İzmir'de yapılmış olan organizasyonların bir şekilde içinde olarak veya fotoğrafıyla görmek nasip olur.

Unutmayın bu organizasyon için KARARLILIK dan öte önünde engel olan başka sorun yok.Sadece biraz Ankara KARARLILIK...

Saygılar...

düzgün bir tarih ile bana da uyar. maçı yaptıktan sonra gölbaşına nasıl geçeceğimi söyleyin yeter :D

Gölbaşına uçak kalkıyor.

Atilla abi ile gündüz konuştum. Futbol oynayamadığını ama müsait bir zamanda yapıldığında izleyici olarak gelebileceğini söyledi.

83318249_111383t.jpg

Kararlılık dedin doğru dedin babayiğit dedin gene haklısın acaba aramızda kim var şahsen ben çalışıyorum ama bir pazar günü forumdan bir dostla buluşup tarihe göre saha araştırabiliriz.

saygılar sevgiler

Kim yazdırdı acaba?:asd:

Sen de gelmelisin o zaman.:ays:

şirket misin lan sen

Bizzat pilotum.

Kararlılık dedin doğru dedin babayiğit dedin gene haklısın acaba aramızda kim var şahsen ben çalışıyorum ama bir pazar günü forumdan bir dostla buluşup tarihe göre saha araştırabiliriz.

saygılar sevgiler

Saha araştırmaya gerek yok, zaten maksimum 7-7 yapılır Ankara'da, Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nin sahasını ayarlarsınız yapmak istedikten sonra, Bahçeli'de.

Tamer;

Atilla abi ile tekrar görüşüp tarih önerisi alırmısın.

25 nci hafta olmasın. o hafta için Abdullah abi gelemeyeceğini belirtti.

bu tarih sonrasında ankarada olmadığım halde bu konuda organizasyon için uğraş verebilirim.

Atilla abi'ye sordum. Cevap donunce yazarim. Abdullah abi ve Mustafa abi icin 19 Haziran'da yapmayi oneriyorum ben. Top Atilla abi'de :)

Edit: 19 Haziran iptal. Sinav varmis

Çalışan biri olarak 2 gün üst üste izin denk gelmeyen bir haftaya denk gelirse gelemem ancak diğer türlü tarihlerde gelmek isterim bende.

Atilla abi'den gelen oneriler;

25 Haziran ( Abdullah abi icin uygun degil )

2 Temmuz

9 Temmuz

Cevap: ANKARA - Halısaha Organizasyonu - 02 Temmuz / 09 Temmuz

Ben başlığı değiştiridm.

Bu tarihlere göre katılacak arkadaşlar net bilgileri verebilir sanırım.

Cevap: ANKARA - Halısaha Organizasyonu - 02 Temmuz / 09 Temmuz

Benim o tarihlerle ilgii çalışma durumum şu an net değil malesef,beni siz şimdilik olumsuz görün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt