Video Haber Ankara Keçiörengücü Başkanı Tahiroğlu: "Galatasaray eğer Barış'ı iyi paraya satarsa yüzde 20'lik payımızı alırız"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Ankara Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu: "Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz için 'satıştan yüzde 20'lik hakkınızı alalım' şeklinde bir teklif gelmedi. Bundan sonra gelir mi, bilemiyorum. Şu anki düşüncemiz, yüzde 20'lik payımızı almak yönünde."

Kardeş senin başka işin yok mu?

İyi paraya satmazsak?

Hakkı sonuçta, anlaşma anlaşmadır. Belki Barış bu sezon gitmez ama bir gün gidecek.

Yönetim komple iş bilmezler tarafından yönetiliyor.

Uyanık bir yönetim erden gibi zeki bir yönetici olsa bunlara zırnık koklatmaz aslinda ,katakulli yolu çok

Tipe bak, tam şark kurnazı. Ulan yönetim bizi kimlerle muhattap ediyorsun

Çok güzel.., al kardeşim sıkıntı yok.. bu ssayede elde tutarız… ama bu yönetime değil de eski gerizekalı yönetime laf etmek lazım. Keçiören gibi bir takıma 100 200 bin Euro fazla ödeyip alamadınız mı bu çocuğu?

Barışın kalması için tek umudum Keçiören. Bizim yönetim satmazsa Keçiörene bu kadar para verilir mi diye satmaz.

10 milyon temiz para hayrını görün

Dinledim. Adam gayet saygılı ve mantıklı konuşuyor. Belli ki gazeteci gitmiş gündem olmak için sormuş. Burada kızılması gereken yönetimimiz. Adam görüşmeye hazır olduklarını da söylemiş.

Geri
Üst Alt