Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
ANKARA YAZI/ Veda Mektubu.. Muthiş filme geri sayım başladı.. - YouTube
Vizyon Tarihi: 06 Mayıs 2016
Yapımı : 2016 - Türkiye
Tür : Dram
Yönetmen : Kemal Uzun
Oyuncular : Gürkan Uygun , İpek Tuzcuoğlu , Ümit Acar , Burçin Abdullah , Gizem Denizci

Ülkücü şehit Mustafa Pehlivanoğlu'nun hayatını anlatan Ankara Yazı-Veda Mektubu yakında sinemalarda..

Ülkücüleri anlatan en yüksek bütçeye sahip filmin yapımcıları, TRT ve Adana Büyükşehir Belediyesi'nden de destek aldı. Mustafa Pehlivanoğlu’nun ailesinden izin alınan filmin bütçesi yaklaşık 3 milyon TL.

Böyle yapımlara ihtiyaç var

Daha faşist diyen çıkmamış mı,hayret.. :D
Ben de ilk yorumlarda o kelimeyi görürüm kesin diyerek açtığım başlığı :D

Bazı insanların kelime dağarcığında sadece ''Faşist'' kelimesinin olduğuna eminim :)
Hayatlarını bir şekilde sadece o kelime ile idare edebiliyorlar :D

Lamia mı oynuyor filmde? :D

Üvey babadan biliriz.

Yalnız İpek Tuzcuoğlu çok saçma bir seçim. Çığırmaktan başka ne rol kesmiş ki bugüne kadar.

Ülkücü hikayeler genelde sığ biçimde anlatılıyor, bakalım nasıl çıkacak bu.

İpek Tuzcuoğlu olduğu için bu filmi izlemem diyordum ki Gürkan Uygun'un oynadığını gördüm. Bu arada Gürkan Uygun bildiğim kadarıyla sola yakın görüşü, geziye falanda katılmıştı, o ses türkiye yılbaşına özelde de verdiği mesajlardan net şekilde anlaşılıyordu. Ona rağmen yandaş kanalda dizilerine devam ediyor, şimdi ülkücü bir filmde başrolde ne ayak olduğunu anlamadım. Malum gezici diğer ünlüler "özür dileyenler" hariç iş bulamıyorlar artık bu adam bizzat içlerinde bulunmasına rağmen ekmeğinden olmadı aksine daha fazla görür olduk televizyonlarda

Ben siyasal analiz yapıp ismine öyle karar vereceğim. Çocuk doğduktan 20 yıl sonra kimin iktidarda olduğunu tutturur, ona göre isim koyarsam çocuğun geleceğini kurtarmış olurum :D

:D :D Bak bu iyi fikirmiş :D Biz kararı verdik artık geri dönüş yok. Senin çocuk kurtuldu sayılır :D

:D :D Bak bu iyi fikirmiş :D Biz kararı verdik artık geri dönüş yok. Senin çocuk kurtuldu sayılır :D

Tabi tutturamazsam geleceğini yakma işsiz bırakma ihtimali de var ama gerçi ikinci ismi de siyasi çağrışım yapmayacak bir isim koyarız olmazsa sildirir çocuk 18'ine gelince :D

Tabi tutturamazsam geleceğini yakma işsiz bırakma ihtimali de var ama gerçi ikinci ismi de siyasi çağrışım yapmayacak bir isim koyarız olmazsa sildirir çocuk 18'ine gelince :D

Güray sorumlu baba olacaksın kardeşim sen aferin :D Şimdiden bunları düşünüyorsun :D

Geri
Üst Alt