Ankara'da Patlama!

Abi paylaşılan fotoğraflar, patlama anı, rivayetler vs... çok kötü yav çok. Öyle 25-30 kayıp ile bitmez bu iş gibi duruyor. Bence ölü sayısının 3 haneli rakamları görme ihtimali var. 3 adet dolu otobüs yandı deniyor. En az 100 vatandaşımız bu otobüslerin içindedir zaten. Dediğim gibi söz bitti artık. Allah bu ülkede yaşayan masumların yardımcısı olsun.

Valilikten gelen 27 aciklamasina inanmadik tabi ama 138 olmasida pek inandirici gelmedi bana

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaş youtube da videonun adı ankara patlaması yanında parantez içinde 13.03.2016 yazıyor, nasıl bir ülke olduk başkentte olan bir patlama diğerleriyle karıştırılmasın diye tarih belirtme zorunda kalınıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Allah sabır versin..

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Dibimde patladı tam patlama anında kpss kursumda derste idim. Çok şiddetli bi patlama oldu, kursum yaklaşık 30-40 adım patlama yerinden.

Olay yerinİ bilmeyenler için tam patlama yerinde duraklar ve metro girişi var. Hemen dibinde de bi polis merkezi var. Ölü sayısı oldukça fazladir malesef hiç az bi sayi beklemiyorum. Malesef kalabalık yerlere girmeye korkar olduk. Üstelik başkentte.

akp bize oy verin istikrar sürsün diyordu.maşallah vatandaşlarımız yirmişer ellişer ölüyor ülkenin göbeğinde!!!! bir tane bile istifa eden yok.

Efeler Taburu on Twitter
10 gün önce uyardık ve bugün o araç Ankara'da terör saldırısında kullanıldı.

CdciT0_WwAAqfeO.jpg

Şimdi Ankara'nın Diyarbakır'ın İstanbul'un, Bağdat'tan Suriye'den Afganistan'dan falan ne farkı kaldı? Artık patlamalar sıradan geliyor insanımıza, o kadar çok yaşadık ki. Tam anlamıyla bir orta doğu ülkesine evrildik çok kısa sayılacak bir zaman diliminde

Atatürkün bir bildigi varmis, arab ülkelerinden ne kadar uzaklasabilirsen okdar iyi, bu akp dönemlerinde türkiye cok barsani,suriyeye vs vs. sulandi

Arkadaş youtube da videonun adı ankara patlaması yanında parantez içinde 13.03.2016 yazıyor, nasıl bir ülke olduk aq başkentte olan bir patlama diğerleriyle karıştırılmasın diye tarih belirtme zorunda kalınıyor
Ülkemizin mevcut durumu malesef bu daha doğrusu bile isteye bu hale getirildik.

akp bize oy verin istikrar sürsün diyordu.maşallah vatandaşlarımız yirmişer ellişer ölüyor ülkenin göbeğinde!!!! bir tane bile istifa eden yok.

Tamam işte, oylar verildi, istikrar sürüyor. Ülkenin her yerinde bombalar patlamaya devam ediyor. Hedef 2023'de gün başına 1 patlama ve 100 ölü.

Yalan yanlis seyler yazmayin beyler insanlar yakinlarindan haber alamiyor 140 ölü var diyorsunuz

silahlı teröristlerden önce kravatlı teröristlerin bitirilmesi lazım.

Resmi açıklama 27 ölü. 150 falan diyenler nerden çıkıyor ya

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt