Ankara'da Patlama!

Cdc0UzEUAAAgXTi.jpg

Beyler bazı şeyler benim aklıma oturmuyor. Şimdi bu şerefsizler bize zarar vermek istiyorlar, buna şüphe yok. Bunu da pek zorlanmadan istedikleri yerde, istedikleri zamanda yapabiliyorlar maalesef. Peki hal böyleyken bu saldırı neden Pazar akşamı alakasız bir zamanda yapılıyor? Örneğin saldırı haftaiçi iş çıkışı saatinde yapılsa çok daha fazla insanı öldürebilirler. Ne bileyim İstanbul'da öyle yerler var ki yüzlerce kişiyi bir anda öldürebilirler. Neden böyle saldırmıyor bu herifler de görece az sayıda insan öldürebilecekleri saldırılar yapıyolarlar? Asla kafama yatmıyor, bir açıklaması vardır muhtemelen ama ne..

3-5 tane Japon siyasetçi, bürokrat ithal etmek lazım. Bırakın istifayı toplu intihar ederdi adamlar böyle durumda.

Necip Türk halkıymış ! Survivor izliyordur şimdi.

Peh !

ASALA nasıl bitti ?

Diplomatlarımızı katleden Asala terörü nasıl bitmiş bi araştırın..

MİT bi halta yaramadığı için onun yerine devlet kontrolündeki başka birimlere yönelmek gerek..

Pkk ile Asala'yı aynı kefeye koymamak lazım, toroslarla bitecek olsaydı 90 larda pkk nın da bitmesi gerekirdi. Sen devlet eliyle ülke nüfusunun 5 te birine korku yaratırsan pkk nın destek ve insan kaynağını da kendin oluşturmuş oluyorsun

Adamların bir uçağını düşürdük 3-4 ayda ülkenin merkezini 2 defa patlattılar. Mesaj açık. Biz bunlarla nasıl uğrsşacaz. Dikleniyoruz ama yapacak bişiyimiz yok. O halde haddimizi bilmemiz lazm.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pkk ile Asala'yı aynı kefeye koymamak lazım, toroslarla bitecek olsaydı 90 larda pkk nın da bitmesi gerekirdi. Sen devlet eliyle ülke nüfusunun 5 te birine korku yaratırsan pkk nın destek ve insan kaynağını da kendin oluşturmuş oluyorsun

Ülkenin 5'te biri kimler oluyor ?????

Adamların bir uçağını düşürdük 3-4 ayda ülkenin merkezini 2 defa patlattılar. Mesaj açık. Biz bunlarla nasıl uğrsşacaz. Dikleniyoruz ama yapacak bişiyimiz yok. O halde haddimizi bilmemiz lazm.

Geçende de bu muhabbet oldu bi sürü tartışma oldu..

Moskova'da patlatırsın ki bu Ankara'da patlatmaktan çok daha kolay olur anlarlar o zaman..

Ben dedim yine diyeyim.. Rusya dünya tarihinin en kanlı terörist saldırısına maruz kalacak..

Neden mi ? çünkü sivil çoluk çocuk kadın kız herkesi bomba manyağı yaptılar.. bedelini ödeyecekler..

Pkk dış istihbarat, teknik destek vs olmadan ankaranın merkezinde bomba falan patlatamaz. Geçenlerde tedlim olan pkklıları gördük. Bunlar leş gibi yaşayan, pislik, cahil adamlar. Bu tür patlamalar mossad, cia, kgb vs olmadan mümkün değil olamaz. Olay gayet açık suriyeyi ve türkiyenin poltiksını dizayn etme, düzenleme çalışması. Ve pkk da şu anda ellerindeki maşa.

Hocam sen Rusya'yı Türkiye'yle karıştırıyorsun. Öyle bir şey olacak olsa Çeçenler dümdüz ederdi Rusya'yı. Şimdi başlarında Putin'in atadığı kayyım kılıklı bir lavuk var ve Rusya'dan izinsiz nefes alamaz.

Rusya gibileri sadece kendileri isterlerse terör vurur.

Geçin bu işleri! PKK devletin yaptığı politikalar yüzünden mi bitmedi sanıyorsunuz? Çözüm süreci uygulandığı zaman ne oldu peki?
PKK o süreçte daha da güçlendi.Yani senin tezinin tersi bir dönemde güçlendi.Çözüm sürecinde Pkk, devletin komiserini ifadeye çağırdı be!
Pkk Siyonistler ve batılılar istediği için bitmiyor

Beyler bazı şeyler benim aklıma oturmuyor. Şimdi bu şerefsizler bize zarar vermek istiyorlar, buna şüphe yok. Bunu da pek zorlanmadan istedikleri yerde, istedikleri zamanda yapabiliyorlar maalesef. Peki hal böyleyken bu saldırı neden Pazar akşamı alakasız bir zamanda yapılıyor? Örneğin saldırı haftaiçi iş çıkışı saatinde yapılsa çok daha fazla insanı öldürebilirler. Ne bileyim İstanbul'da öyle yerler var ki yüzlerce kişiyi bir anda öldürebilirler. Neden böyle saldırmıyor bu herifler de görece az sayıda insan öldürebilecekleri saldırılar yapıyolarlar? Asla kafama yatmıyor, bir açıklaması vardır muhtemelen ama ne..
Mesaj veriyorlar hocam

Geçen ki saldırıda ypg'yi bombalayan Kara kuvvetleri hedef alındı devlete bir mesaj bu

YPG'yi ABD ve Rusya ve daha pek çok ülke destekliyor

Bu iki ülkenin bir mesajıydı mesela bir önceki saldırı
Şimdi de mesaj veriyorlar onların isteğine gelmezsen her an her yerde bomba patlatırım diyor herifler kısaca

Geçende de bu muhabbet oldu bi sürü tartışma oldu..

Moskova'da patlatırsın ki bu Ankara'da patlatmaktan çok daha kolay olur anlarlar o zaman..

Ben dedim yine diyeyim.. Rusya dünya tarihinin en kanlı terörist saldırısına maruz kalacak..

Neden mi ? çünkü sivil çoluk çocuk kadın kız herkesi bomba manyağı yaptılar.. bedelini ödeyecekler..

Rusyaya en efektik şekilde saldirmak, Çeçenlerle birleşmektir ama savaşmak her zaman yanliştir

Savaşa girersek, ki umarim girmeyiz, hem maddi anlamda kaybetmiş oluruz hem baya şehit veririz... sorunlar kansiz çözülmeli

Geçin bu işleri! PKK devletin yaptığı politikalar yüzünden mi bitmedi sanıyorsunuz? Çözüm süreci uygulandığı zaman ne oldu peki?
PKK o süreçte daha da güçlendi.Yani senin tezinin tersi bir dönemde güçlendi.Çözüm sürecinde Pkk, devletin komiserini ifadeye çağırdı be!
Pkk Siyonistler ve batılılar istediği için bitmiyor

Yoo çözüm süreci doğru demedim ki ben ama torosların çözüm olmadığını hiçbir şey çözmediğini çok net söyleyebilirim.

Tam hamama girerken tv de gördüm BU TERÖRİSTLERİN ALAYINI SÜLALESİNİ ve destekleyenlerin COLUGUNU COCUGUNU KENDİNİ

Twitter'da PKK ve DHKPC, MLKP ve HDP hesapları #AnkaradaTemizlikVar gibi bir hashtag ile kutlama yapıyorlar. Bakalım bu kez ne yapacaklar.

Ya diyelim ki Türkiye tasfiye oldu
Bu salaklar sanıyor mu ki bunları o bölgede rahat bırakacaklar ülkeleri olacak ve huzurlu yaşayacaklar vs?
Ne hristiyan devletler ne de israil bırakır bunları hepsini yok ederler kimse de gıkını çıkarmaz bir yol bulurlar

Şimdi Türkiye'yi yok etmek için sadece emperyalistler ve siyonistler için kullanışlı bir unsur konumundalar

Allah korusun eğer ki aradan Türkiye tasfiye edilirse bugün bunlara yardım eden tüm devletler bu sefer karşılarına geçecektir
Peki o zaman ne yapacaklar?
YPG terör örgütünde uluslararası silahlı örgüt gibi her ülkenin ajanları var
Her ülke yardım ediyor sözde kürdistan olsun diye
Peki bu güçler karşılarına dikildiğinde ne yapacaklar?

Filistinlilerden beter olurlar.
Kaderleri Türkiye'nin kaderi ile doğru orantılı ama bunu göremiyorlar
Piyon olarak kullanılıyorlar kendilerini aktör sanıyorlar
Bu kafayla asla barınamazlar bu bölgede Türkiye olmadan

Kara kaşlarına kara gözlerine destek verilip sevildiklerini sanıyorlar ama çok yanılıyorlar

Siyasi irade olsa bu pkk ile ilişkisi olanların övenlerin vs kimlikleri alınıp yurt dışına göndermek gerek aslında

Akp deyim yerindeyse bunlara her şeyi verdi ama bunlar akp'ye bile düşmanlar cahiller ve aşırı kürt ırkçısı durumundalar
Bir şey vermekle bu düzelmiyor aksine kürtçülük ve pkk propagandası daha da arttı kat be kat hem de
Bunların tek nihai amacı var o da belli
Ama o amacı gerçekleştirirlerse çok geçmeden bu topraklardan kendileri de postalanacak haberleri yok
Büyük İsrail'i kuran siyonist yahudilerin hizmetçisi olurlar Goyim olarak takılırlar
Tabii inşallah bunları maşa olarak kullananlar amaçlarına ulaşamazlar

Akp'de hiç irade yok
Daha bombacınınn taziyesine giden kadın teröriste bile bir şey yapamadılar kaç gündür
Akp'yi savunanlarda tamamen ideolojik fanatiklikten hala bu yanlışta ısrar ediyorlar, umarım doğru yolu bulurlar bir an önce.

Nevruz dönemi çok daha tehlikeli bu şerefsizler sosyal medyada uzun zamandır ''Baharı bekleyin'' vs diyerek tehditler savuruyorlardı

Sonumuz hayrolsun

Son düzenleme:
bazı arkadaşlar çok komik.5 ayda ülkenin göbeğinde patlatılan 3 bombayı bulamamış hükumetten, moskova'nın göbeğinde çeçenlere bomba patlattırmasını istiyor!!!

Tüm pkklıların anasını avradıgını s.. burayı okuyan pkklılarda dahil

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt