Ankara'da Patlama!

Bismillah diye diye ülkeyi savaşa soktular. Bunun geri dönüşü yok ülke cadı kazanı. Herkes herşeye hazırlıklı olsun. Suriye de 4 sene önce ne yaşanıyorsa şuan bu ülke de aynı süreci yaşıyor. Survivor izlemeye devam. Çok güzel uyutuluyoruz.

[FONT=pt_sansregular]Bağdat Çermik, Muharrem Çermik, Ayşe Bilgilioğlu, Perihan Çermik, Mehmet Yurtsever, Turgay Bulut, Fehmi Çetinkaya, Murat Gül, Hamide Sibel Çetinkaya, Berkay Baş, Erdem Soydan, Taner Kılıç, Feyza Acısu, Sevinç Gökay, Kerim Sağlam, Ferah [/FONT]Önder[FONT=pt_sansregular], Oğuzhan Dura, Sümeyra Çakmak, Destina Peri Parlak, Cemal Özdiker, [/FONT]Kemal[FONT=pt_sansregular] Kalıç, Yaşar Durakoğlu, Kemal Bulut, Elif Gizem Akkaya, Ozan Can Akkuş, Atakan Eray Özyel, Nurettin Can Çalkınsın, Zeynep Başak Gürsoy, Elvin Buğra Arslan, Mehmet Alan, [/FONT]Polis[FONT=pt_sansregular]Memuru Nevzat Alagöz.

Vefat edenlerin isimleri[/FONT]

[FONT=pt_sansregular]Bağdat Çermik, Muharrem Çermik, Ayşe Bilgilioğlu, Perihan Çermik, Mehmet Yurtsever, Turgay Bulut, Fehmi Çetinkaya, Murat Gül, Hamide Sibel Çetinkaya, Berkay Baş, Erdem Soydan, Taner Kılıç, Feyza Acısu, Sevinç Gökay, Kerim Sağlam, Ferah [/FONT]Önder[FONT=pt_sansregular], Oğuzhan Dura, Sümeyra Çakmak, Destina Peri Parlak, Cemal Özdiker, [/FONT]Kemal[FONT=pt_sansregular] Kalıç, Yaşar Durakoğlu, Kemal Bulut, Elif Gizem Akkaya, Ozan Can Akkuş, Atakan Eray Özyel, Nurettin Can Çalkınsın, Zeynep Başak Gürsoy, Elvin Buğra Arslan, Mehmet Alan, [/FONT]Polis[FONT=pt_sansregular]Memuru Nevzat Alagöz.

Vefat edenlerin isimleri[/FONT]

Acaba Turgay Bulut'un da Umutla bi Akrabaliligi var mi?

Öncelikle ölenlere Allah rahmet eylesin..

6 sene önce üniversiteyi bitirdim .. 5 yılım geçti ankarada ve çoğu öğrenci gibi kızılayda takılırdık.. benim okuduğum dönemde böyle bir patlama olsa başıma gelme ihitmali yüksekti..Şimdi kendimi o öğrencilerin yerine koyuyorum ne kadar acı bir durum..Can güvenliğin yok kendi ülkende..

Bela bir değil iki değil birbirine zıt terör örgütleri Türkiyeyi hedefe koydu, cidden çok dikkatli olmanız lazım beyler, bana bir şey olmaz yav diye gezmeyin ortalıkta ailenizi sevdiklerinizi uyarın. Özellikle pkk'nın 10-11 terör örgütüyle birlikte hareket edeceğini deklare etmesi ekstra sıkıntılı bir durum, artık şehirleri hedef alıyorlar kalabalık yerlerden cidden uzak durmak lazım.

Bela bir değil iki değil birbirine zıt terör örgütleri Türkiyeyi hedefe koydu, cidden çok dikkatli olmanız lazım beyler, bana bir şey olmaz yav diye gezmeyin ortalıkta ailenizi sevdiklerinizi uyarın. Özellikle pkk'nın 10-11 terör örgütüyle birlikte hareket edeceğini deklare etmesi ekstra sıkıntılı bir durum, artık şehirleri hedef alıyorlar kalabalık yerlerden cidden uzak durmak lazım.

Reis böyle diyorsun da neyin nerede olacağı belli değil ikincisi ise millet hapis hayatı mı yaşasın,gitmezsin gitmezsin bir gidersin onda da patlar.Tedbirli olmak lazım tabi ancak şahsi yapacağın şeyler de bir yere kadar.Devlet yapmalı bunları.

Şimdi çok mantıklı bir örnek ile çok basit bir şekilde akp'nin neden en büyük suçlu olduğunu anlatacağım.. açık söylüyorum anlamayan geri zekalıdır..

Ingiltere'de sokakta kazara 3-5 serseriden dayak yersen polis teşkilatı "seni koruyamadık kardeş, kusura bakma" diyerek binlerce pound tazminat öder..

O teşkilatın varlık sebebi odur.. kim vurmuş, kim patlatmış, detayla uğraşmaz.. "koruyamadım, suçlu benim" diyerek kendini suçlu ilan eder ve tazminatı basar..

Gördüğü tek düzen çomaristan düzeni olan akboylardan bunu anlamasını beklemiyorum zaten..

Bak kardeş.. bir ülkede 3 günde bir bombalı saldırıda insanlar telef oluyorsa bunun tek sorumlusu vardır.. bunun aksini iddia eden net gerizekalıdır.. ideolojisi önemli değil..

Kopun artık şu fanatiklikten..

Cdf6oGFW8AAQOMY.jpg

Halen tatmin edici bir aciklana yok endise etmeyin deniliyor cok ilginç bomba patlamis artık hangi endişe

Yazık günah ya. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum, Umut'un babasına çok üzüldüm. Huzur içinde yatsın.

Saldiriyi gerçekleştiren kişi ''seher çagla demir'' adli kadinmiş

Balıkesir Üniversitesi öğrencisimiş

Son düzenleme:
Reis böyle diyorsun da neyin nerede olacağı belli değil ikincisi ise millet hapis hayatı mı yaşasın,gitmezsin gitmezsin bir gidersin onda da patlar.Tedbirli olmak lazım tabi ancak şahsi yapacağın şeyler de bir yere kadar.Devlet yapmalı bunları.

Haklısın öyle ama bombalar ardı ardına patlıyor dolayısıyla tedbirli olmak lazım.

Şimdi çok mantıklı bir örnek ile çok basit bir şekilde akp'nin neden en büyük suçlu olduğunu anlatacağım.. açık söylüyorum anlamayan geri zekalıdır..

Ingiltere'de sokakta kazara 3-5 serseriden dayak yersen polis teşkilatı "seni koruyamadık kardeş, kusura bakma" diyerek binlerce pound tazminat öder..

O teşkilatın varlık sebebi odur.. kim vurmuş, kim patlatmış, detayla uğraşmaz.. "koruyamadım, suçlu benim" diyerek kendini suçlu ilan eder ve tazminatı basar..

Gördüğü tek düzen çomaristan düzeni olan akboylardan bunu anlamasını beklemiyorum zaten..

Bak kardeş.. bir ülkede 3 günde bir bombalı saldırıda insanlar telef oluyorsa bunun tek sorumlusu vardır.. bunun aksini iddia eden net gerizekalıdır.. ideolojisi önemli değil..

Akboyların anlamasını beklemiyorum diyorsun bir de fanatiklikten kopun diyorsun. :) Anlamasını beklemiyorsan zaten kopmaz ama,öyle değil mi?Diğer ideolojileri mi kastettin orada?

Son düzenleme:

Sende bokunu kaçırmışsın Serdar kusura bakma.

İngiltere ile kıyaslamak olmamış, hele önce bir balkan seviyesine gelelim o sonraki iş. :)

Her devrin adamı olmamak derken,belli bir siyasi görüşün olur ona göre oy verirsin amenna,ama partizanlık körü körüne particilik iyi bir şey değil.

Katiliyorum.

Bu ülkenin başina ne geldiyse körü körüne partizanlik yapanlar yüzünden gedi.

Son düzenleme:
yanlız cidden iyi kınadık bir daha inlerinden başlarını çıkartamazlar.

Katiliyorum.

Bu ülkenin başina ne geldiyse körü körüne partizanlik yapanlar yüzünden gedi.

Siyaseti insanlar sadece partilerden ibaret sanıyor..Bu çok yanlış.Herkesin kendine göre bir ideolojisi,dünya görüşü var.Bu ayrı bir şey,partizanlık ayrı bir şey.Partiler,genel olarak siyasetten para kazanmaya çalışan kurumlardır.

Geri
Üst Alt