Tahir Demir
Kırmızı Üye
- 26 Ekim 2009
- 1.820
- 146
- 1.333
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar harbiden gerizekali. Besiktas 2 ay önce 6 tane atmis ayni Ankaragücü takimina ama bizim 8 attigimiz maca sike diyorlar.
Akil var mantik var öyle konusuyorlar ki sanki bize cok gol lazimmis sampiyonluk icin de ondan 8-0 bitmis mac. Öyle bir algi yaratiyorlar ki sanki bizim yüksek bir skor ile kazanmamiz gerekiyormus sampiyonluk icin. Resmen kendi elleriyle hediye ettiler sonuncu haftada sampiyonlugu, bizi yenseler önümüze geciyorlardi 29.haftada.
29.hafta itabariyle Galatasaray-Besiktas maci 1-1 bitince. Tablo böyle:
1. Galatasaray 63 puan / +45 averaj
2. Besiktas 63 puan / + 43 averaj
Adamlari ilk macta deplasmanda 3-1 yenmisiz zaten ikili averaj elimizde bunlar neyin derdinde yahu. Gerizekali tinerciler. Kendileri sikeci diye herkesi sikeci saniyor serefsizler.
2000-2001 sezonuna kadar normal averaj gecerliydi.
2000-2001 sezonuna kadar normal averaj gecerliydi.
2000-2001 sezonuna kadar degil de 2001-2002 sezonuna dek
Bak bilmiyordum bunu.
Ama size baska bir örnek vereyim. Bundesliga da 77/78 sezonu.
33.hafta 1.Köln ve 2.Gladbach. Ikisinin puani ayni ama Köln +10 daha iyi averaja sahip.
34.hafta yani son hafta Gladbach Dortmund'u 12:0 yeniyor ama Köln de kendi macini 5:0 kazandigi icin bu muhtesem skor Gladbach'a yetmiyor yine de.
Ben daha bugüne kadar Almanya da hic bir insanin Gladbachin o macta ne sike yaptigini dedigini ne de bunu ima ettigini duymadim hayatimda. Bizde ise direkt sike diyorlar, hem de o 8-0 yenilen takim 2 ay önce 6-0 yenilmis Besiktasa.

2001-2002'de de mi uygulandi?
edit:yukarda yazmissin zaten pardon

Uygulanmadı,hatta 33. haftadaki Kocaeli maçını kazandıktan sonra şampiyonluğumuzu ilan etmiştik,formalite olmuştu bir sonraki maç.
Uygulanmayan ne ?