Ankaragücü: "Fenerbahçe A.Ş müsabakasında kural ihlali yapılmıştır"

Puhaha Fenerlilerin ağlamasını görmek aşırı keyifli

Alanya maçı kural hatasıymış Ankaragücü hakem hatasıymış :asd:

Kornere bakmıyor VAR. Neden bakmadığını da kimse bilmiyor. İfab mı ne şeyise kuralı yazarken unuttu heralde

Pişkin herifler bu hakem hatasıymış daha sezon başladı 5 hafta oldu aldığınız 3 maçın 2si hakemlerle hic utanmada yok

İyi oldu bu tüm kulüpler federasyonu baski altina almalı.

bi bk olmaz ama güzel

fener basvuru yaptigi an dedim ki ok yaydan cikti
Aynen dedigim gibi de oldu
Bundan sonra herkes itiraz eder, ne karar cikarsa ciksin 2 taraftan biri memnun olmayacak ve bilenecek
aciklamalar, tehditler, sadece fenerasyona karsi degil kendi aralarinda da gerilimler

hele bir de fenerin maci tekrar ettirirlerse lig tamamen fenerasyonun kontrolunden cikar

En tartismali macta bile son duduk caldi mi herkes sonucun kesin oldugunu biliyordu
Evet agir aciklamalar kufurler kavgalar falan ama herkes biliyordu ki sonuc degismeyecek, 1-2 gun tantanasi oluyor sonra unutuluyordu

Artik her mac sonrasi tekrar talepleri, gunlerce suren tartismalar vs olacak

Oyun başladıktan sonra artık bi önceki pozisyona bakılmıyor. O yüzden hakemler inceleme yapacağı zaman top dışarı çıkarsa oyunun başlamasına engel oluyor. Benim bildiğim bu.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oldu canim. Bizim son basaksehir maçında verilmeyen 2 golden birisi nerdeyse 2 pozisyon sonra vara gidilmisti.

İyi olmuş. Bir şey çıkacağı için değil ama farkındalık yaratması açısından iyi.

cok iyi oldu. bundan sonra fener oynayan cogu kulup ayni aciklamayi yapicaktir.

varda her gole bakıyorlar temizmı dıye neden bakılmasın

Gole bakılır ama kornere bakılmaz. Kornerin korner olup olmadığı hususu korner kullanılmadan önce bakılmalıydı ki bildiğim kadarı ile korner ve taç gibi durumlarda varda geçen yıl bakılmıyordu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oldu canim. Bizim son basaksehir maçında verilmeyen 2 golden birisi nerdeyse 2 pozisyon sonra vara gidilmisti.
Yav kural bu ben yazmadım ya. Oyun durup başladıysa durmadan önceki pozisyona hata var mı diye bakılmıyor.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt