Ankaragücü Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Zemin kötü olmasi ile Zahanin yedek olmasi ne alaka? Ikinci yari girip oynamiyacak mi zaha ? O vakit zemin kötü olmiyacakmi? Hoca keremi kazanmak icin hep ilk 11 baslatiyor ama bence yanlis yapiyor. Sonradan girip belki dinc hali ile gol atip maci koparacak o vakit kendine gelecek bu sekilde degil

Ali turap 11 başlamalıydı barışın şirazesi kaydı sürekli oynamaktan.
Sol bekte ofansif bekle başlıyoruz zaten sağ beki yetenekli bu genç adam savunurdu.

tete'nin bence bu son şansı. burada da varlık gösteremez ise anca 85'lerde oyuna girer.

Torreira tercihi enteresan ama demek Okan hoca AVL'yi çöp etmiyor taraftrın %50+ si gibi.

Prag deplasmanında diri bir DMC istiyor - Zaha oynar diyordum ama Kerem'i tercih etmiş.

Köhn - Kerem uyumu nasıl olur bilemedim. Kalanı beklediğimiz gibi açıkçası

torreira takımımızda ikamesi olmayan tek futbolcu. bu sahada sakatlanma ihtimalinin yanında prag maçında büyük bir efor sarf etmesinden dolayı yedekte yer alması son derece anlaşılır bir durum.

Torreirayi dinlendirmek zorundayız. Adam ölecek artık maç yapmaktan. Yedeği olmayınca böyle oluyor işte

Dayıya büyük iş düşüyor. Göstersin bakalım kendini.

Sanırım Berkan Torreira gibi oynayacak.

Torreira ile Demirbay’i 45er dakika kullanma ihtimali yuksek skoru bulamazsak. Zaha oynamaliydi. Onun disinda olmasi gereken kadro.

Akturk alıp ben kendi kaleme atıyorum aga paşa benim dese haftaya yine 11 başlar, öyle bir duruma geldi artık

Abdülkerim ve Kaan kadroda yokken Kerem'ler mecbur oynayacak. Muhtemelen değişiklikler bile sadece yabancı isimler üzerinde olur, yerli matematiği elini kolunu bağlayan bir durum.

Berkan' ın performansı çok önemli. Formda görünüyor, haydi aslanım...

Çıkılabilecek kadro buydu zaten

Tete ilk 11'i hak ediyordu son haftalarda gösterdiği performansla

Bakalım ne yapacak

Bir tek mertens dinlenmeli

Geri
Üst Alt