Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.176
- 25.765
- 2.808
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
küme düsme cezasi cikarsa bjk yine 3 puanin pesine düser
Hasan Arat'ı Nur'la karıştırmamak lazım. Yeni adam son yıllarda başkanlık yapmış kişilere kıyasla baya iyi birine benziyor.küme düsme cezasi cikarsa bjk yine 3 puanin pesine düser
Tinerci tinercidir.Hasan Arat'ı Nur'la karıştırmamak lazım. Yeni adam son yıllarda başkanlık yapmış kişilere kıyasla baya iyi birine benziyor.
Önemli değil
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adaletin daniskasi olur. Hatta iki alt lige dusurulsun zerre umursarsamOlmaz oyle birsey. Adaletli de olmaz. Bu arada hangi takima olsa ayni tepkiyi veririm. Fenev haric, onlar zaten dusmeliydi, ona sayarim.
Birkaç hafta önce hopasporlular hakemi dövüp hastanelik etmişlerdi. 5 maç seyircisiz oynama ve 140 bin tl para cezası verildi pfdk tarafından. Muhtemelen benzer bir ceza verilir, çok yakın tarihte yaşanmış bir emsal var çünkü..Adaletin daniskasi olur. Hatta iki alt lige dusurulsun zerre umursarsam
Böyle vere vere bugünlere geldik. Çok net söylüyorum sadece seyircisiz cezası verilirse bundan sonra hakemleti dövmekten beter ederler kimsede korkmaz artık.Birkaç hafta önce hopasporlular hakemi dövüp hastanelik etmişlerdi. 5 maç seyircisiz oynama ve 140 bin tl para cezası verildi pfdk tarafından. Muhtemelen benzer bir ceza verilir, çok yakın tarihte yaşanmış bir emsal var çünkü..
![]()
SM-T870 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ankara'da okudum, uzun süre çalıştım, tek maça gitmedim bunlar yüzünden. Bir keresinde kızlı erkekli grup halinde yürüyorduk, 150-200 kişilik bı grup ellerinde sopalar, döner bıçaklarıyla karşı taraftan gelmeye başladılar. Aha dedim, sıkıntı çıkacak, bı sivil araba geldi önlerinde durdu. Saç sakal uzun, 1.90lik bı abi indi, yanında da 4 babayiğit. Bunlara bir sovdu bir sovdu, dağılın lan anasını s.. vs... dedi, önlerindeki amigoyu aldı, kelepceleyip kafasıni arabanın tavanina vurup içeri soktu, hepsi sessiz sedasız dağıldılar. Hiç bı haltta yiyemediler. Dayıyi tebrik ettim ama, o kalabalığı 5 kişi olaysız dağıttı.Doğma büyüme Ankaralı olarak şu kulübün yıllardır neye derman olduğunu neden sevildiğini anlamış değilim. Biz şöyle psikopatız, Çinçinliyiz, böyle manyağız diye yıllardır beynimizi s.kiyorlar afedersiniz. Tarihten silinip gitse 10 yıl sonra "Böyle bir kulüp vardı gerçekten değil mi?" dersiniz.
Zaten güzel ülkemizde sosyal medyaya düşmeyen ya da kamera kaydı olmayan her olayda güçlü taraf beraat ediyorBirkaç hafta önce hopasporlular hakemi dövüp hastanelik etmişlerdi. 5 maç seyircisiz oynama ve 140 bin tl para cezası verildi pfdk tarafından. Muhtemelen benzer bir ceza verilir, çok yakın tarihte yaşanmış bir emsal var çünkü..
![]()
SM-T870 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi