Ankaraspor'da Teknik Direktörlük Görevine Ümit Özat Getirildi

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1612791106425.png

Başkent ekibi, teknik direktör Ümit Özat ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan Ankaraspor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, Özat’la yollarının yeniden kesişmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Katipoğlu, “Ümit Özat benim evladım gibidir. Futbolculuğundan bu yana 35 yıldır tanıdığım sevdiğim her daim görüştüğüm değerli bir kardeşimdir. Yıllar sonra yine bir araya geldiğimiz için mutluyum. İnşallah takımımıza faydalı olacaktır. Allah’ın izni, hocamızın da katkısıyla bu zorlu günlerimizi geride bırakacağız. Cenabıhak hepimizin yardımcısı olsun” şeklide konuştu.

Özat, son olarak Adana Demirspor'da görev yapmıştı.

TRT Spor

Bu özat kadar mal bir adam görmedim. Tam bir beyinsiz

Ne zaman bir TV programıyla anlaşsa, haftasına Ankaradan bir kulüp sözleşme imzalıyor bununla :asd:

Yorumcu(!) musun
hoca (!) mısın
internet fenomeni (!) misin

Ulan ne diye programa başladın o zaman TV100'de? Adamlara da yazık değil mi? Sana güvenip yola çıkan da maldır gerçi. Yazık mazık değil. :D

Ümit Özat benim evladım gibidir. Futbolculuğundan bu yana 35 yıldır tanıdığım sevdiğim her daim görüştüğüm değerli bir kardeşimdir

İşte böyle ahbap çavuş ilişkisiyle onlarca TD iş alabiliyor bu ülkede. Başarı var mı? Yok. Gelecek vaad ediyor mu? Yok. Ama hiç sözleşmesiz kalmıyorlar. Örnek çok.

#sarmal

Geri
Üst Alt