ANKET | Basındaki İsimler Işığında TD Kim Olsun?

Bora Yazan

Sarı Üye
Moyes sanırım net değilmiş ama artık net olan bir şey var ki bazı isimler gün yüzüne çıktı. Bu saatten sonra hiç adı geçmeyen birisinin geleceğini sanmıyorum. Ha tabiki de öyle birisi de gelebilir ama biz en azından basındaki isimler üzerinden bir anket yapalım. Neden anket? Çünkü herkes her TD konusu başlığı altında o gelmesin bu gelsin şu olmasın bu olsun diye yorum yapıyor. Bakalım forum matematiksel olarak en çok kimi istiyor. Tuchel'i eklemedim çünkü gelmeyeceği açıklandı.

Bu isimler arasında ilk tercihim Ramos,ikinci isim ise Klinsmann olurdu.Gerisi bos.

Klismann babacan biri, yani motivasyon acısından iyi olur. Onun dısında yabancı bir hocanın özellikle ilk sezon basarısız olacagını düsünüyorum.. Klismann'da basarısız olabilir,

Rigobert Song dusunulebilir (ciddiyet ile dile getirdigim bir post)

Diğer seçeneğini işaretleyenler ismi açıklayabilir. Zira 10 adet seçenek eklenebildiği için daha başka isimleri yazamadım. Gerçi başka da aklıma gelmedi basında kimlerin geçtiği..

Jürgen Klinsmann

Jurgen Klinsmann gelecekse en az 5 sene teknik direktörlük yapmalı bu takımda. Yani gözü kapalı emanet edebilirsin takımı bir şeyleri değiştirir, sistemini oturtur, disiplini de sağlar. Ama bilemiyorum işte ben Mustafa Denizli dedim...

Basında geçmeyenlerden olsun, Lippi olsun, söyleye söyleye getirtecem :)

capello yapışalım adama :D hazı rusya'da çıkamadı

Geri
Üst Alt