ANKET | Başta AKP Olmak Üzere Siyasi Kanat Fenerbahçe'yi Şike Sürecinde Korudu mu?

137 : Korudu

7 : Korumadı

7 kişi ya Fenerlidir ya da iflah olmaz AKP lidir. Onlar yoğurda " Kırmızı mor arası bişey" bile diyebilir. Onları geç...

137 kişi üşenmeyip oraya oy atıyorsa (ki bunların içinde Fenerlide vardır diye düşünüyorum) ....

Hatta başta Ak Parti bile demek yanlış. Fenerliler iktidara öfkeyi muhalefet vekilleri ile omuz omuza kusuyorlardı olayın ilk günlerinde.

Soru yanlı olsa da benim cevabım süreç ilerledikçe iktidarı muhalefeti hepsi korudu.

Aman CHP zarar görmesin kaygısıyla sormayın soruları başta bilmem ne korudu mu demeyin bütün siyasi kanat korudu işte!

AKP, CHP, MHP hepsinden çıkar inşallah. Gün yüzü görmesinler.

Aman CHP zarar görmesin kaygısıyla sormayın soruları başta bilmem ne korudu mu demeyin bütün siyasi kanat korudu işte!

AKP, CHP, MHP hepsinden çıkar inşallah. Gün yüzü görmesinler.

chp ve saire korusa ne yazar bu ülkede. bütün ipler akp de oldugu icin tabiki akp yazilacak ki, siyaset geneli olarak da yaziliyor anketin icinde.

Ben inandığım şeyleri söylemekten hiçbir zaman çekinmedim. Bu operasyon şike operasyonu değildi eğer amaç gerçekten temiz futbol olsaydı sadece 2011'de değil Aziz'in başkan olduğu her sene yapılırdı Bu bile bazı sebeplerden dolayı sadece Aziz'in hedef alındığını gösteriyor..Aziz'i futboldan men edip konuyu kapatabileceklerini düşündüler ama UEFA'nın yemeyeceğini fark ettikleri anda büyük bir koruma telaşı içine düştüler.Bu ülkede Başbakan'a rağmen böyle bir operasyon yapılamazdı Hepimiz aslında operasyonun bu gerçeğini biliyoruz bence.

Siyasisinden tutun iş adamına kadar bize bir gram gösterilmeyecek ayrıcalıklar bu adamlara gösteriliyor ezelden beri zaten.

Baskette bu olayın 10'da 1'i olacak meseleden o kadar ceza yiyen biz ve o dönem konunun takipçisi olacağız diyen Fenerbahçe Yönetimi değilmiş gibi bizi fırsatçılık ile suçlayanların erteledikleri ve hak ettikleri sonu yaşamaları dileği ile.

Bütün siyaset korudu parti ayrımına gerek yok ama burada temel etken Fenerbahçe değil. Aynı durumda biz olsaydık bizi de korurlardı. Siyasilerin amacı adalet veya hakkaniyet değildir. Zayıfın yanında durup prim yapalım, dengeler bozulmasın, millet oyununa baksın, bize sarmasın düşüncesi ile hareket eder.

Alayı korudu. Şu parti, o parti diye ayırmaya gerek görmüyorum. Siyasetin futbola, apaçık karıştığı ortada.

Özellikle 17 aralık sürecindne sonra bu durum çok daha ileriye gitti. İlk olarak 2011'de başbakan Platini ile özel olarak görüşmemiş olsaydı eminim bugün fenerbahçe 6. ligden falan olurdu.

böyle bir anket yapılması bile saçma cevabı belli olan bir anket yapılmaz. Eğer korumasaydı fb şimdi en az 2. lige düşerdi ama öyle bir korudular ki şike yapmalarını suçlu olmalarını bırakın mağdur oldular hakları yenen oldular iktidar ve yandaşları sayesinde ama işin garibi rte ye en çok düşman olanda fenerbahçeliler ben rtenin yerinde olsam bu kadar yaptığım yardımlara,desteklere rağmen galatasarayımızın farkı açmasını engellemek için yabancı sınırından tutun uefa ile pazarlığa kadar yapılanlardan sonra fb lilerin bu düşmanca tutumu karşısından acımam amatöre kadar düşürürdüm ama tabi oy kaygısı bunu engeller.Ayrıca ne kadar şerefsiz de olsa azizeye helal olsun süreçi öyle bir yönettiki buralara kadar geldik belki bu süreci sonunda fb den özür bile dileyip tazminat bile verebilirler o kadar dandik bir ülkede yaşıyoruz bu sözler siyaset içermez rte o bu farketmez hepsi aynı bokun değişik renkleri. gelelim bize biz bu süreçte olsak dağılır giderdik gerçekten.algı yönetimi yapmayı hiç bilmiyoruz. Bir stad yapıldı cennet gibi yeri bırakıp başka yere geçtik devletten sağlam kazık yedi dandik bir toki stadı yüzünden adımız devlet size stad yaptıya çıktı beleşe konmuşuz gibi bir algı yürüttüler malesef yine vergilerle ilgili spekülasyon yapıyorlar devlet bizim arkamızdaymış gibi malesef biz gerçekten iyi gün taraftarıyız gibi geliyor bana

akp ve diger siyasetcilerin korumuasi ama ayni degil ve olmadida. chp ve saire sözde daha önce korudu ama mahkemede herhangi bir korumaya gidilmedi.

akp devreye girdikden sonra birden savcilar bilmem neler korumayada baslamya basladi.

arada ince bir fark var bence.

Ben inandığım şeyleri söylemekten hiçbir zaman çekinmedim. Bu operasyon şike operasyonu değildi eğer amaç gerçekten temiz futbol olsaydı sadece 2011'de değil Aziz'in başkan olduğu her sene yapılırdı Bu bile bazı sebeplerden dolayı sadece Aziz'in hedef alındığını gösteriyor..Aziz'i futboldan men edip konuyu kapatabileceklerini düşündüler ama UEFA'nın yemeyeceğini fark ettikleri anda büyük bir koruma telaşı içine düştüler.Bu ülkede Başbakan'a rağmen böyle bir operasyon yapılamazdı Hepimiz aslında operasyonun bu gerçeğini biliyoruz bence.

azize karşı bir operasyon yapılması şike yaptığı gerçeğini değiştirmiyor azize operasyon yapılsa bile takibe alıp sağlam bir neden buldular bu da şike yapmasıydı.

azize karşı bir operasyon yapılması şike yaptığı gerçeğini değiştirmiyor azize operasyon yapılsa bile takibe alıp sağlam bir neden buldular bu da şike yapmasıydı.

Burada amaç Aziz'di yani temiz futbol değildi demeye çalıştım eğer şike operasyonu olsaydı şu an Fb diye bir takım yoktu. Aziz'in şike yapmadığını söyleyen ağır maldır ya da Fenerlidir ya da ağır mal bir Fenerlidir.

Geri
Üst Alt