ANKET | Fenerbahçe 'ye Ne Ceza Gelecek ?

Cevap: ANKET | Fenerbahçe 'ye Ne Ceza Gelecek ?

Fbliler yine sallıyo Gezi Park'ına gittiğimiz içinmi disiplin kuruluna sevkedildik diyor bjklilerde öyle :D

fenerin açıklaması mantıklı geldi bana tff bizi akladı uefa aksi bir karar veremez diyorlar,eger uefa aksi bir karar alırsa tffyi cezalandırmak zorunda kalır bu durumda hiçbir takım avrupada mücadele edemez demişler olabilirmi acaba böyle birşey?

Kemal Belgin'in ropörtajından bir pasaj:

"Belirtmek istediğim bir konu var. Geçen hafta Fransa'nın L'Equipe gazetesi ve onun ünlü eki France Football'un yazarları geldi bana. Bunu ben gizli olarak tutuyordum ama şimdi bu ortaya çıkınca açıklamakta sorun yok. Hatta yarınki (Salı) France Football'da da Türkiye kapak olacak. Yarın (Salı) ayın 11'i değil mi? Bir tane edinmenizi tavsiye ederim. Burada güvenilir gazeteci, bilgileri sağlam olan kiş olarak da beni seçmişler. Benim orada 13 sene Türkiye muhabirliğim var. Onun da etkisi olmuştur. Geldiler, 4,5 saat oturduk bir öğlen yemeğinde konuştuk. Bana kendileri Pierre Cornu ile geldiklerinden 1 hafta 10 gün evvel 3 saat süren bir yemek yediklerini anlattılar. Bizim şike süreciyle birebir ilgili olan ilk müfettiş biliyorsunuz. Bende ne konuştuklarını sordum. Bana, "Sayın Belgin detay sorma anlatmayız" dediler, off the record konuştuk ama 11 Haziran tarihli çıkacak olan gazetede yazacaklarının iyi olmadıklarını söylediler. Bende onun üzerine birşey sormadım. Yarın dergiyi ele geçirebilirsek okuyacağız. Şimdi L'Equipe ve France Football çok ciddi şekilde Fransız olmasına rağmen Platini'yi de suçluyorlar. Platini'ye müthiş öfkeliler. L'Equipe gazetesi dünyanın her yerinde satılan çok uluslararası bir gazetedir. Günde 2,5 milyon tirajı olan bir gazete bu. Bunlar şimdi bu haberi kapağa girdiklerine göre önemli bir bilgi var ellerinde. Platini'ye de ilgili ellerinde çok ciddi dökümanlar var. Şunu da söyleyebilirim; Platini'nin Türkiye'ye çok yumuşak davrandığını, FIFA Başkanlığına adaylık için Müslüman ülkelerin öncülüğünde Türkiye'yi yanına almak istediği gibi iddialar var. Bilmiyorum dergide yer verecekler mi ama yaptığımız diyalogların içinde bu vardı. Ben de daha fazla detay açıklamayayım çünkü birbirimize söz verdik.

ellerinde ne kadar ceza varsa versinler

üstünede amısterdam yoluna yatırıp sevsinler

Gülecek bir şey yok. Benim açımdan şikeciler ceza almış almamış sportif açıdan önemi yok. Ama eğer bu ülkede hukuk adalet varsa kupa Trabzona gider diyorum. Ama gitmeyeceğini biliyorum. Çünkü bu ülkede hukukun gücünün değil, güçlülerin hukukunun işlediğini biliyorum.

Ne pislik bir takım bunlar şikeden ırkçılığa seyircisiz maçta bile ceza almaktan devlet arazilerini beleş kapmaya kadar her türlü pislik mevcut godoşlarda.

Hiçbirşey çıkmayacak.

Defteri tamamen kapatmak için organize edilmiş bir toplantı

fenerin açıklaması mantıklı geldi bana tff bizi akladı uefa aksi bir karar veremez diyorlar,eger uefa aksi bir karar alırsa tffyi cezalandırmak zorunda kalır bu durumda hiçbir takım avrupada mücadele edemez demişler olabilirmi acaba böyle birşey?

Eğer UEFA cezayı verdikten sonra TFF'ye "kararlarını gözden geçir" ihtarı yapar da TFF "kararımın arkasındayım" derse o zaman toptan ceza söz konusu olabilir belki ama günahsız takımlara ceza verilmesini mantıklı bulmuyorum ben. TFF'nin istifa etmesi zorunluluk arz eder o zaman.

Ne ceza alacakları umurumda değil, şike yaptıklarını kabul etsinler yeter.

2 Yıl avrupadan men kafi sittin sene toparlanamazlar ..Bu moralle!!!!

Şıklara sadece şampiyonluk alınacak,hiçbir ceza verilmeyecek eklenebilir mi?

Uefa allah belanizi versin dese de kafi.

Ne kadar pasif ve yavas hareket ediyorlar,vurun kirbaci argik

2 Yıl avrupadan men kafi sittin sene toparlanamazlar ..Bu moralle!!!!

Yabancı sınırı daha da düşer artık ve bu TFF başta kalmaya devam eder. Kesinlikle ülke içi ağır bir cezanın da gelmesi için yol açmalı alınacak kararlar...

Şampiyonluğu iptal edilir mi edilmez mi bilmiyorum ama avrupa kupalarından 1 sene men edilir. -7 puanla falan başlar. heralde böyle yaptıktan sonra şampiyonluğu iptal etmezlerse olmaz :)

Geri
Üst Alt