anlamakta zorluk çekiyorum

Selim Kay

Sarı Üye
arkadaşlar geçen sezon igor tudor denilen şahıs iyisiyle kötüsüyle iyi bir kadro kurup zorlu geçen bir ligte şampiyon olmayı başardık Fatih Terimin de katkısıyla.

ama sezon başından beri o kurulan kadroyu dağıtma çabasına anlam veremiyorum.

önce gomise paragöz dendi yollandı, maicon çok ağır ondan fark yiyoruz dendi ve kenara atıldı. ama dün gördükki, maicon olup olmadan da fark yiyebiliyormuşuz.

dün serdar aziz yerine maicon olsaydı yine ağır olduğu için gol yedik diyecektik. bu algı nasıl oluşuyor? süper stoper olmayabilir, ama yüzüne bakılmayacak stopermi?

daha önemlisi, geçen sezon en vermili ikili Garry ve Gomisin yanında Feghouli ve Mariano olmuştu.

birden feghouli çalışmıyor, ahlaksız dendi ve o ikili bozuldu ama yerine oynayan top süremeyen sinan gümüş. adamla dalga geçer gibi fark yediğimiz maçlar alıyoruz oyuna.

ayrıca mariano dün kötü bir ortamda iyi oynamasına rağmen eleştiriliyor. feghouli bu adamın önünü açıyordu geçen sezon.

ozan kabağa ayrı birşey söylemek istiyorum, muazzam bir çocuk. dün müthiş oynadı.

Hoca bu kadroyu neden bilerek bozuyor anlamıyorum.

o kurulan kadro yüzünden bu deplasman kabusunu yaşıyoruz. terim gelmeseydi sitsen şampiyon olamazdı bu kadro
maicon- gamsız, ultra beceriksiz
mariano-gamsız
fernando-gamsız
belhanda-ultra gamsız,beceriksiz
feghouli-ultra gamsız

bu takım deplasman takımı degil hata burda ne yaparsa yapsın tudorda fatih terimde illaki yenilecek bu takım tepki verecek oyuncu yok

kısmen katılıyorum,dogru

bu takım deplasman takımı degil hata burda ne yaparsa yapsın tudorda fatih terimde illaki yenilecek bu takım tepki verecek oyuncu yok

Futbolda böyle bir mantık yok.

Futbolun iç sahası ve deplasmanı da bu kadar zıt renklerde olmaz, oluyorsa mevzu taraftardır takım değil.

Kurulan kadro güzellemesine cidden anlam veremiyorum, o kadro hiç bir zaman gerçek anlamda test edilmedi (ŞL) Terimin ve taraftarın katkısıyla güç bela şampiyon olduk. O dönem için olumlu sayılabilecek tek şey pili biten kadronun neredeyse tamamen yenilenmesiydi... Peki bu yenilenme operasyonu f/p vs gibi kriterler özelinde optimal mi yapıldı ? Tabiki hayır. Eşek yüküyle para saçtılar, ederinin çok üstünde paralar ödediler, saçma sapan kontratlar yaptılar.

Bu takım Terim yokkende deplasmanda sıkıntı yaşıyordu hala da yaşıyor, Allah Allah acaba neden.

Futbolun iç sahası ve deplasmanı da bu kadar zıt renklerde olmaz, oluyorsa mevzu taraftardır takım değil.

Hoca böyle mantık yok diyorsunda bu yenilgileri başka türlü açıklamak mümkün mü ? arenada bembeyaz bir galatasaray deplasmanda simsiyah..deplasmanda ortalama bir oyun bile yok oyuncular çok yetersiz ve korkak

Transfer su bu konularinda seyirciyi elestiriyorum ama maclara etki konusunda , ki ozellikle "bence" o eski uyduruk stadyumdan simdikine terfi edince hemen hemen bilegi bukulmez bir takim oluyoruz dolu tribunlerle

Tabi denizlinin rikonin haginin dandik kadrolarini kast etmiyorum

Evimizde 15 ve uzeri galibiyet gelirse sampiyonluk da gelir , seyirci cok etkili sekilde maci oynuyor

Kurulan kadro güzellemesine cidden anlam veremiyorum, o kadro hiç bir zaman gerçek anlamda test edilmedi (ŞL) Terimin ve taraftarın katkısıyla güç bela şampiyon olduk. O dönem için olumlu sayılabilecek tek şey pili biten kadronun neredeyse tamamen yenilenmesiydi... Peki bu yenilenme operasyonu f/p vs gibi kriterler özelinde optimal mi yapıldı ? Tabiki hayır. Eşek yüküyle para saçtılar, ederinin çok üstünde paralar ödediler, saçma sapan kontratlar yaptılar.

Bu takım Terim yokkende deplasmanda sıkıntı yaşıyordu hala da yaşıyor, Allah Allah acaba neden.

Bonservisler ucuk olunca kontrat sureleri de 4 senelikten asagi dusmedi , duble zarar

İşin kolay kaçılıyor fobi vs. var diyerek sorunu çözmek yerine.2 deplasmandır 7 gol yiyip tek gol atamanın bahanesi şu olamaz bence " bu takımın deplasman fobisi var alerjisi var"

maicon çok ağır ondan fark yiyoruz dendi ve kenara atıldı. ama dün gördükki, maicon olup olmadan da fark yiyebiliyormuşuz.

3 golün 2si bariz kaleci hatalardan dolayi yedik yoksa maç 1-0 falan bitmis olurdu. maiconun yedekte oturmasi su an gayet dogru. adam sadece agir degil pozisyon almasini da pek bilmiyor. hücum futbol oynayan takimlar için yeterli degil

genel olarak bir suçlu varsa o da gereken transferleri yapmayan yönetimdir. fatih hoca feghouliyi oynatmayarak da hata yapiyor.

deplasman fobisi falan yok. top oynayan çıkıp kazanıyor. bayılıyorsunuz kendinizi kandırmaya

Hoca böyle mantık yok diyorsunda bu yenilgileri başka türlü açıklamak mümkün mü ? arenada bembeyaz bir galatasaray deplasmanda simsiyah..deplasmanda ortalama bir oyun bile yok oyuncular çok yetersiz ve korkak
Hoca açıklayacak.

Ligdeki en iyi kadro bizde, demekki verim alamıyoruz bir yerde hatalar var.

Yorumlar guzel de , ben gecen sene transferleri elestirirken acikcasi agzima ettiniz

Bu donusum gerekliydi , bir kere yapildi 4 sene bunlarla gidecegiz , takimin ustunden eskilerin yuku kalkti diye

Ben de size hep su yorumu yaptim , bu paralar ancak baska hic adam almaz harcama yapmazsak , ve her sene sampiyon olursak odenebilir dedim

Gomisten kurtulduk ama maicon feghouli belhanda hatta mariano ve fernando gitsin deniliyor

Bu adamlar alindigi paraya satilamadigi surece kilimizi kipirtadamayiz , bu performansla da satamayiz

Gidip degerli garry yi vs satip dusus yasayacagiz cunku 2 ay sonra maaslar yine odenemeyecek

Simdiden soyleyim de , biliyorum iceriyi cunku

Taktiksel olarak sifirz
Oyuncular mental olarak bitik
Bu takim deplasmanda puan alamaz, birak yenmeyi.

Oyuncuların hepsi dursun zamanında alındı hoca bu oyuncuların hiç birini istemezdi rodrigues hariç ama artık hocada bir düşünmesi lazım deplasmanda nerde hata yapıyorum diye deplasmanda ileriye hücum eder sonuçlanmayan ataklar olursa adamlar gelir cezayı keser yarı alanında forvetsiz çıkmak nedir en rahat maçını çıkardı akhisar defansı ,sağ taraf ağır felç oldu orası zaten orta sahada bütün topları akhisar topladı her atakları tehlikeli oldu deplasmanda dengeli oyun yok arena gibi bastırıp hemen gol bulamazsın

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt