anlamakta zorluk çekiyorum

Oyuncularin iyi veya kötü olmasını bir kenara bırakın asıl sebebi terimin kendi kurmadigi kendi aldirmadigi adamları istememesi istisnalar hariç kendi aldirmadigi oyuncuları istemez imkan olsa bütün kadroyu degistirirdi bence ama oyunculara kulp takarak göndermeye çalışmak terime yakismiyor sen fehgouliden faydalan sonra satacaksan yine sat hoca 20yil öncede inatciydi yine inatçı ama 20yil önceki hırsı bence yok çok basit bir örnek vereyim eski terim kötü giden maçın 20.dksinda bile oyuncu değiştirir maç alırdı şimdi daha mülayim daha sakin

Iyi ama fegouli ile oynama garantisi vererek TD olmadi ki bu adam

Ben de oynatsin isterim ama basaridan da basarisizliktan da sorumlu ise tercihi de ona birakmak lazim

Ben taraftarın bu eleştirilerini çok haklı buluyorum...Geçen yıl şampiyon olduk ama nasıl bitik fb 'nin sadece 3 puan önünde ... Geçen yılki kadro kesinlikle iyi oynamıyordu son maçlara da bakın evimizdeki birkaç maç dışında öyle ahım şahım bir futbol yoktu..Taraftar da farkında olayın Maicon konusunda hocaya sonuna kadar hak veriyorum Mariano dün gereksiz eleştirildi onda haklısın... Ayrıca Feghouli öyle böyle geçen sene epey katkı verdi en önemlisi Marianoyla güzel bir uyum yakalamıştı bu kadar kolay silmemek gerekir yıllığı 4 milyon€

Sinan denen vatandaş 90dk boyunca sadece yürüyor sahada mariano bu herif yüzünden maymun oldu sovdugunuz mariano en iyi zamanlarını önünde garry ile oynadı balık hafızalı taraftar

Aslında boşuna konuşuyoruz geriyoruz kendimizi takımın as penalticisi sinanmis bunun üzerine konusulurmu yani diyorki hoca Sinan kendi kalesine gol bile atsa ben oynatacsm onu

Beraberlik yani 1 puan bile çok kıymetli biz berabere bile kalamiyoruz çünkü oyunu tutamiyoruz buna cozumude bir zahmet hoca bulacak

Deplasmanda doğru kadro ile oynamıyoruz sinan ve emre bırak deplasmanda arenada bile ilk 11 oynatmam...

arkadaşlar sizleri tanımıyorum ve kimseye saygısızlık yapmak istemem ama biri maliyet, diğeri dursun özbek diyip kafa açıyor.

arkadaşlar ne anlatıyorsunuz, bazı oyuncular belirli standartlar için yetersiz olabilir ama ligin en iyi kadrosu bizde.

Emre Akbaba da dün iyi oynadı ama bireysel yetenek bir yere kadar. önemli olan takım olmak, rakibi ciddiye alıp hazırlanmak. plansız programsız gidiyoruz her deplasmana.

Yine diyorum, ligin en iyi kadrosu bizde forvet olmamasına rağmen, ondan sonra beşiktaş gelir. nasıl olurda feghouli temposuz diyilip sinan oynatılır ve as penaltıcı olur.

mağlubiyetler futbolda vardır ve olacaktır, ama biz elimizdeki kadrodan verim alamıyoruz saçma kararlardan dolayı. bu sinan yıllardır ne oynuyor ara sıra nöbetci golcü olmaktan başka?

sırf sol ayak olduğu için oynatan hocaya vardır bir bildiği diyemeyiz kabul ederseniz. biz deplasmanlarda bu kadroyla başarılı olamayacaksak kimse olamaz bu ligte.

Geri
Üst Alt