Anlatsam mı Anlatmasam mı? -Herkes Okumalı-

Cevap: Anlatsam mı Anlatmasam mı? -Herkes Okumalı-

29.sayfadayım hikayenin sonunu önceki sayfalarda söyledikleri için bile bile okuyorum :o

33. sayfadayım ama gözler pert oldu okumaktan:o

Adam güzel yazmış. Diğer yazarların yorumları sayesinde de insan sıkılmıyor.

Kelebek msn adresini açtı Baros 90+3'de galbiyet için penaltı basında olsa o kadar heyecanlanırdım :lol:

Öncelikle "bir en baştan anlatıyorum değildir" dediğim için kelebek reisten özür dilemek istiyorum. :016:

09.09.2011 15:00 sularında başladığım hikayeyi

10.09.2011 04:20 civarında bitirmiş bulunmaktayım

(tamam hayvanım kabul..)

Bu konuyu açıp hikayeden haberdar olmama sebep olan kişiyede en içten dileklerimle ekşın reyizin ünlü sözünü armağan ediyorum :p

Ama Türk Milleti böyle sonlara alışık değil ya la

Sonunu beğenmedim :Z10:

1 haftadır azar azar okudum,sonunda bitti. Kızın adı,bazı tavırları,uzaklık felan ortak noktamız adamla. Ama çok şükür benim Ebru'm bununki gibi değil :D 2 yıldır sorun yok,olursa bende burdan yazarım hikayemizi :) Mezhep sorununu aşana kadar yaşadıklarımızı anlatsam roman olur ya neyse... Hikayenin sonu beklediğim gibi değildi.

Nerden bulabilirim beyler tamamını?

Bende de şöyle bir durum var , popüler olan ne varsa bana itici geliyor bu yüzden seni okumayacağım süt oğlan :Z2:

Nerden bulabilirim beyler tamamını?

https://inci.sozlukspot.com/w/anlatsam-m%C4%B1-anlatmasam-m%C4%B1/@******************************************%20siken%20kelebek/24/

Aga bu linkte sadece adamın yazıları var. 45 sayfa hikaye burdan bakabilirsin.

Biraz önce okudum ve bitirdim. Eger gercek ise, gercekten ibretlik bir hikaye. Adamin 10 yildir cekmedigi aci kalmamis kiz yüzünden. Hala da siril siklam asik. Allah kimseye ne böyle bir ask ne de böyle bir sevgili versin!

Beyler Y.S.Kelebek'e ulasabilecegimiz bir adres vs var mi?

Dün bitirdim ben de, sonunda olayların aydınlanmamış olmasını beklemiyordum, 6 yıldır öğrenememişse, bundan sonra da neler olduğunu kolay kolay öğrenemez zaten.

Elemanın olayı anlatışı falan çok iyiydi bu arada, yaklaşık 4 ayda bitirmiş anlatmayı ama, sürükleyici bir şekilde yazmış.

Kaç sayfa laann bu hikaye :)

Ben partları worde kopyalayarak okudum, 800 sayfa tuttu. Kitap haline gelse 500-600 sayfayı bulur. Öyle düşünerek okuyun okumayan varsa.

Sadece elemanın yazdıklarını okumak istiyorsanız 45 sayfa.

Geri
Üst Alt