Anlatsam mı Anlatmasam mı? -Herkes Okumalı-

Cevap: Anlatsam mı Anlatmasam mı? -Herkes Okumalı-

Son yazılarıyla ağlatmıştır.

Dun girdim bu konuya, bi bakayim dedim basladim birakamadim simdi 50. sayfa civarindayim. Bir yandan okusam diyorum bir yandan da yapacak daha onemli islerim var, bilemedim yani.. Ama hakkini vermek gerek gercekten muthis yaziyor..

Soner usta buralarda mı :)

Burdaa :)

Cuma hikayeni bekliyoruz..

Part part yaz :)

Burdayim dostum

Kim hortlattı bu konuyu yine :lol:

Cenk usta, finaller var, finaller bittikten sonra, 25 gün tatil. O zaman, hem sizi bekletmeden, hemde her ayrıntısıyla yazabileceğim günlüğümle beraber yazacam. Tabii 800 sayfa filan olmayacak y.sk gibi. Sadece içimi döküp rahatlamak için, birde sizin ne diyeceğinizi merak ettiğim için yazacam. İzin verirse yönetim, farklı bir hesapla yazmak istiyorum. Googlea Cuma Altunay yazınca pat diye çıkmasın.. Öyle işte dostlar. Şimdi burda, soner ustayla muhabbet edecektik, gelmedi daha :)

CUMA RENKTAŞ ANLATIRIM AMA O KADAR KARŞIK Kİ ÖĞLEDEN SONRA GİRERİM BURAYA İŞYERİNDEYİM LAN NASIL CANIM SIKKIN YA BOMB..K KONULAR YÜZÜNDEN İNSANLAR NE HALE GELİYOR YAHU:sad007:

cenk usta, finaller var, finaller bittikten sonra, 25 gün tatil. O zaman, hem sizi bekletmeden, hemde her ayrıntısıyla yazabileceğim günlüğümle beraber yazacam. Tabii 800 sayfa filan olmayacak y.sk gibi. Sadece içimi döküp rahatlamak için, birde sizin ne diyeceğinizi merak ettiğim için yazacam. İzin verirse yönetim, farklı bir hesapla yazmak istiyorum. Googlea cuma altunay yazınca pat diye çıkmasın.. Öyle işte dostlar. Şimdi burda, soner ustayla muhabbet edecektik, gelmedi daha :)

kardeŞİm geldİm de bİ raki koy İlk Önce :)

kardeŞİm geldİm de bİ raki koy İlk Önce :)

Rakısız gitmez mi diyorsun, ben kaç gündür sarhoş gibiyim, birde rakı tam çarpar yapma bana bunu :)

Bn ara ara gİrİyorum İŞİmdfen ÖtÜrÜ ama yazacaĞim sen burdamisin

Bn ara ara gİrİyorum İŞİmdfen ÖtÜrÜ ama yazacaĞim sen burdamisin

3.5 senedir, günün 4-5 saatini sevgiliyle geçirdiğim için şimdi pc başında kaldım o gidince. Buralardayım :)

eyvallah :) acaİp bİ boŞluktayim yahu bu akŞam ÇikiŞina gİtcem konuŞmaya kendİsİnİ haberİ yok aramadi da benİ delİ olcam ya :( aslinda o kadar karŞik bİ konukİ genel hatlariyla bİŞİler sÖlİcem yemek ten gelİnce

Anladım Soner bir parça. Bölümüm gereği, kızlarla geçti 4 sene. Şunu anladım, kızlar 5-6 ayda sıkılmaya başlıyor nasıl bir ilişki olursa olsun. Sonra kavga etmeye başlıyorsun, en sonunda, ayrılık denemeleri yapmaya başlıyorlar. Genel ilişki evresi böyle soner, bu tarz birşeyse korkma, bir iki gün sabret, sonrasında özleyip geliyorlar. Benim yaptığım gibi, ayrılacam dediğinde, başını öne eğip ayrılmayalım deme, koz olarak kullanıyorlar. Ama 1-2 gün arayıp sormadın mı kendileri arıyorlar. Ama senin ilişkindir, bilmiyorum noldu.

Geri
Üst Alt