Anlatsam mı Anlatmasam mı? -Herkes Okumalı-

Cevap: Anlatsam mı Anlatmasam mı? -Herkes Okumalı-

Anladım Soner bir parça. Bölümüm gereği, kızlarla geçti 4 sene. Şunu anladım, kızlar 5-6 ayda sıkılmaya başlıyor nasıl bir ilişki olursa olsun. Sonra kavga etmeye başlıyorsun, en sonunda, ayrılık denemeleri yapmaya başlıyorlar. Genel ilişki evresi böyle soner, bu tarz birşeyse korkma, bir iki gün sabret, sonrasında özleyip geliyorlar. Benim yaptığım gibi, ayrılacam dediğinde, başını öne eğip ayrılmayalım deme, koz olarak kullanıyorlar. Ama 1-2 gün arayıp sormadın mı kendileri arıyorlar. Ama senin ilişkindir, bilmiyorum noldu.

Lan şimdi konuşmayayım diyorum da benimki o kadar rezalet bir insanmış ki 3 senelik ilişkiyi kendinden soğutarak bitirdi resmen.

Tamam devam edin siz şimdi. :)

Lan şimdi konuşmayayım diyorum da benimki o kadar rezalet bir insanmış ki 3 senelik ilişkiyi kendinden soğutarak bitirdi resmen.

Tamam devam edin siz şimdi. :)

Anlatsam mı, anlatmasam mı diyorsun yani :)

Soner usta, yemeğe gitti, anlatsan acısı geçmiyor, ama rahatlıyor insan, anlatabilirsin usta :) Yaprak seven Kelebek tek değil ki bu mevzuda, herkes yaşamış benzer şeyler. Tek farkı, o anlatma cesaretini göstermiş. Anlatabileceğin şeyler, karşıdakinin anlama kapasitesiyle sınırlı, hepimiz benzer şeyler yaşadığımız için bunu hepimiz anlayabiliyoruz, içimizde bir yerlere dokunuyor. Sen anlat, senin hikayende bende kendimi bulayım, hüzünlü olmaktan yorulmuş yüreğim, tekrar hüzünlenecek cesareti bulsun.

Yuh laa, bende kapildim adamin yazisina.

Öyle zaten ama kitap olsa 800 sayfa olur.

Soner usta, yemeğe gitti, anlatsan acısı geçmiyor, ama rahatlıyor insan, anlatabilirsin usta :) Yaprak seven Kelebek tek değil ki bu mevzuda, herkes yaşamış benzer şeyler. Tek farkı, o anlatma cesaretini göstermiş. Anlatabileceğin şeyler, karşıdakinin anlama kapasitesiyle sınırlı, hepimiz benzer şeyler yaşadığımız için bunu hepimiz anlayabiliyoruz, içimizde bir yerlere dokunuyor. Sen anlat, senin hikayende bende kendimi bulayım, hüzünlü olmaktan yorulmuş yüreğim, tekrar hüzünlenecek cesareti bulsun.

Abi hatırlamak istemediğim için pek dillendirmiyorum.

Sen hele bir başla da bizimle örtüşen yerleri mutlaka vardır, katılırım.. :)

Cuma baslik mi aciyor GSCimbom'da anlatsammi anlatmasammi??

geldim... Öncelikle beni dinleeyceğiniz için sizlere teşekkür ederim kardeşlerim.. aslında hepiniz bilirsiniz anlatacak o kadar çok şeyi varki insanın klavyeye kağıda dökmek istediği ama anlatamıyor insan bi şekilde yüreği dilsizdir bnce benim gibilerinin... çoğu şeyi bilir ama anlatamaz... hepiniz bilirsiniz bu konuları çok karışık bi konu benimki genel hatlaryıla şöyle özetleyim yaza nişan yapacağım ciddi düşünmüş oldğum iki senelikilişkimdi...ortda dün dahil hiçbirşey yokken akşam bi konuyu fazla uzattım diye çok gereksiz ayrıntılara takıldım diye ayrılmak istediğini söyedi.. ve şimdi ulaşamıyorum ona akşam çıkışına gitcem...neoldğu orda belli olur ... çok saçma gelebilir belki sizlere ama ağır ithamlarda bulundğu için bana bndebunların nedenin araştırıken gereksiz ayrıntılara giren ve çok fazla uatan bi insan oldum ama onun 3 4 saat öncesine kadar birşey yoktu yada vardıda o belli etmiyordu...olayın ayrıntılarına girmek istemiyorum çünkü çok karşık gerçkten... böylesine bi nedenden ötürü ayrılmak istediğini ilettii..halbuki benim ne hayalerim vardı önemli olan şu aslında bi insanı nasıl unutabiliriz bunu nasıl başarabiliriz :(

geldim... Öncelikle beni dinleeyceğiniz için sizlere teşekkür ederim kardeşlerim.. aslında hepiniz bilirsiniz anlatacak o kadar çok şeyi varki insanın klavyeye kağıda dökmek istediği ama anlatamıyor insan bi şekilde yüreği dilsizdir bnce benim gibilerinin... çoğu şeyi bilir ama anlatamaz... hepiniz bilirsiniz bu konuları çok karışık bi konu benimki genel hatlaryıla şöyle özetleyim yaza nişan yapacağım ciddi düşünmüş oldğum iki senelikilişkimdi...ortda dün dahil hiçbirşey yokken akşam bi konuyu fazla uzattım diye çok gereksiz ayrıntılara takıldım diye ayrılmak istediğini söyedi.. ve şimdi ulaşamıyorum ona akşam çıkışına gitcem...neoldğu orda belli olur ... çok saçma gelebilir belki sizlere ama ağır ithamlarda bulundğu için bana bndebunların nedenin araştırıken gereksiz ayrıntılara giren ve çok fazla uatan bi insan oldum ama onun 3 4 saat öncesine kadar birşey yoktu yada vardıda o belli etmiyordu...olayın ayrıntılarına girmek istemiyorum çünkü çok karşık gerçkten... böylesine bi nedenden ötürü ayrılmak istediğini ilettii..halbuki benim ne hayalerim vardı önemli olan şu aslında bi insanı nasıl unutabiliriz bunu nasıl başarabiliriz :(

Bence fazla üzülme, bende giyim kuşamına karıştım diye kavga çıktı, o zaman gerçek sebepleri söyledi. Eğer arkasında birşey yoksa, sadece bir kavgaysa, zamanla düzelir usta ya. Aramaması normal, açmamasıda, muhtemelen trip atmadır. Bence üzme kendini bu kadar hemen. Önce sakince dinle. Ne diyecek, ona göre davranırsın. Sıkma canını o kadar.

Unutma konusuna gelirsek, unutamazsın sanırım, senden 10 gün ilerdeyim, ayrılığın ilk dakikası neyse, şimdide oyum. Ama sen erken pes etme bence.

vallah adamin yazdiklarini okurken ben bile duygulaniyorum laa, duygularim karmakarisik oldu.

Oglumu øzledim birden :)

Diyorumya reis, duygularim karisti biran :asd:

bu arada isten coktan gitmem lazimdi, 1 saat ekstra durdum yeminle, kufuru basacam adama :asd:

Ben her okuduğuma ağladım, hikayeyi bitirdim keşke hece hece okusaydım da bitirmeseydim diye kendi kendime dert yandım.

Yaktı beni kelebek.

Geri
Üst Alt