Annesinden Wesley'e Flaş Çağrı!

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
5441-1-0bdd37aaa86e3cad12f87d4096ead1ef.jpg

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder'in annesi Sylvia'dan flaş açıklama.

Hollanda'nın RTL Nieuws kanalına konuşan Sylvia Sneijder, Reina'daki patlama esnasında Sneijder ve ailesinin yurt dışında olduğunu söylerken, "Ya eğer yılbaşını orada kutluyor olsalardı? Ne olacaktı? Her gün bir şey olmaması için dua ediyorum. Wesley yine futbol oynamak için oraya gidecek. Ama her gün oradan ayrılması için dua ediyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan yıldız oyuncu her fırsatta Türkiye'den ayrılmak gibi bir düşüncesinin olmadığını dile getiriyordu.

Ajanspor

Annesinden Wesley'e Flaş Çağrı!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Annesi hakli kimse oglunun bu sekilde bir tehlikeli bir yerde yasamasini istemez.

Bu son saldırı yabancı futbolcuları ve ailelerini epey sarsmıştır şüphesiz, sürekli gittikleri bir yer olduğundan korkmaları normal. Bir de hakikaten terör saldırılarının sıklığı inanılmaz bir noktaya geldi, o kadar çok terör saldırısı oldu ki sayısını bile unuttuk. Batıda 1-2 tane terör saldırısı oluyor bütün sene boyunca konuşuluyor, bizde ise 1-2 hafta ya konuşuluyor ya da konuşul(a)mıyor çünkü yeni bir saldırı oluyor.

Allah hepimizin yardımcısı olsun valla diyecek pek bir şey yok.

Evden çıkmazlar artık.

{taptap}

Ülkede karizma falan kalmadı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kadın haklı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kadını geçtim Sneijder veya herhangi bir yabancı futbolcu gözüyle baksan bile olaya burada kalmak istemeleri falan gerçekten inanılmaz. Para pul işlerinden öte şeyler bunlar. Gerçekten yaptıkları küçümsenecek bir şey değil.

Dünya'nın her yerinde var terör riski ama ülkemizdeki risk oranı diğer ülkelere nazaran çok çok fazla.

Bisey olmaz Sneijder'e merak etme teyze. Sneijder vurulsa halk ayaga kalkar soru sormaya baslar, buna musaide etmezler yukardan, rahat ol.

Bu defaki olay tam onlarin gittigi mekanda oldu ben sahsen isterse dunyalari versinler durmam zaten yapmis yapacagi kadar para butun sulalesine yeter.

Sneijder bizde kazandigi parayi baska yerde kazanamaz yani bir yere falan gitmez

Can güvenliği paradan çok daha önemlidir. Kazandığın o parayı hayatta kalıp harcayamadıktan sonra kazansan ne olur kazanmasan ne olur. Hayatta kalsan sürekli bir saldırı yaşanması tereddütü bile yeter. Kaldı ki bu adam herhangi bir Avrupa kulübüne gitse yine en az 2m euro kazanır, oralarda da asgari ücrete oynamayacak yani. Ayrıca Çin, ABD, Katar gibi ülkelere transfer olma ihtimali de var ki oralarda buradan daha fazla bile kazanabilir. Her şeyi geçtim şimdiye kadar deli gibi para kazanmış birisi. Harcaması bile zor o kadar parayı. O nedenle bu konuyu kafaya takacağını bile sanmıyorum.

Konuya dönersek annesi gayet haklı. Tüm anneler her şeyden önce evlatlarının can güvenliğini düşünür.

Son düzenleme:
15+ milyon teklif getirirsen oğlunu daha güvenli olduğunu düşündüğün her yere götürebilirsin.

Ayrica gidip bizim verdigimizin hemen hemen aynisini Ingilterede bulabilir, olmadi Cin'de daha fazlasini bulur.

Geri
Üst Alt