Antalya Stadyumu | 33.000

26 Ekim Pazartesi Antalya Arena'da Beşiktaş ile yapacağımız müsabaka biletlerinin satışına 20 Ekim Salı saat 14.00'te başlanacaktır.

Bilet fiyatlarımız VIP: 750 TL, Batı Tribünü Üst - Alt - Orta: 250 TL, Batı Tribünü Üst - Alt - Yan: 200 TL, Doğu Tribünü Alt - Üst: 150, Kuzey - Güney Tribünü Kale Arkası: 100 TL, Misafir Tribünü: 100 TL

2tyty4aq.jpg

26 Ekim Pazartesi Antalya Arena'da Beşiktaş ile yapacağımız müsabaka biletlerinin satışına 20 Ekim Salı saat 14.00'te başlanacaktır.

Bilet fiyatlarımız VIP: 750 TL, Batı Tribünü Üst - Alt - Orta: 250 TL, Batı Tribünü Üst - Alt - Yan: 200 TL, Doğu Tribünü Alt - Üst: 150, Kuzey - Güney Tribünü Kale Arkası: 100 TL, Misafir Tribünü: 100 TL

2tyty4aq.jpg

Bilet fiyatlarına bak hele.. sizin ben beyninizi seveyim !!!!

cok tuaf bir stad olmus, loca ugruna stad bicimsiz duruyor , eger localari da satamazlarsa tam bir fiyasko olur, gerci bilet fiyatlarini gördükten sonra acaba loca icin ne istiyorlar demeden gecemedim

Hec begenmedim artı 1 bilet parasına 2 tane tek kale mac yapmayi tercih eden daha cok olur.

O kadar stad yapılıyor, o kadar para harcanıyor.
Bir tanesinde bile koltuk rengi ve diZayninı düzgün secmiyorlar.
Bizim stadta dahil

Lanet gelsin hamza ve yönetime.

ankarayada adam akıllı bir Stad yapsınlar ARtık ! bi Stad yapımına baslanmadı Güzelim Baskent te Güzel bir stad hak ediyor ...!

koltuk renklerini öyle sacma sapan yapma fikri kimden geldi acaba? kayserinin de bçyle sacma salak

Antalya'nın Kayseri maçı Akdeniz Üniversitesi Stadı'na alınmış.Çim hazır olmadan oynattılar Mersin'deki gibi.Bozuldu herhalde.

Açıldığından beri bir kere bile zemininin iyi olduğunu görmedim

Antalya gibi bir yerde zemin aynı halı gibi olmalı yav. Bu nasıl saçma bir zemin.

Geri
Üst Alt