- 2 Temmuz 2011
- 132.461
- 55.456
- 5.338
yan hakemde faul var diye bayrak kaldırıyo galiba.ofsayt vermeseler,faul uyrduracakalrdıTertemiz pozisyon, golü yediler. 2. pozisyon için çizgi çekselerdi anlardım bir nebze ama şuna çizgi çekmeye utanır insan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yan hakemde faul var diye bayrak kaldırıyo galiba.ofsayt vermeseler,faul uyrduracakalrdıTertemiz pozisyon, golü yediler. 2. pozisyon için çizgi çekselerdi anlardım bir nebze ama şuna çizgi çekmeye utanır insan.
O dakikadan sonra gol olmasın diye birbirlerini boğazlarlardı yine de golü vermezlerdi. Maç başlığına maç başlamadan önce yazdım zaten, Kadıköy'e Galatasaray'ın liderliği garanti bir şekilde gitmesine izin vermezler. Dua edelim de akşam ezip geçelim, sağ salim 3 puanı alalım.yan hakemde faul var diye bayrak kaldırıyo galiba.ofsayt vermeseler,faul uyrduracakalrdı
Delirmemek elde değil mamalı köpekleri her yana eğip büküp yalakalıklarına devam ediyor tvde sosyal medyada her yeri sarmışlarTrtspor pozisyona karar doğru dedi yav. Adiliğin bukadarı
Izleyen varmi? Dogru mu bu olay?
Bu pozisyonu göster hocam bu neden iptal olmadı diye sorBu fenerliler harbi öküz. Adamlar kurala göre iptal doğru diyor. Dövcem 2 3 tanesini şimdi işte
Bu pozisyonu göster hocam bu neden iptal olmadı diye sor