Antalya'nın Golü Ofsayt

Fener macini kiyaslayanlar icin, boey pozisyona yakin. Rakip oyuncu bozmasa kesebilir. Fener macinda savunmaci kilometrelerce uzaklikta.

Evet Fener maçındaki golü iptal eden hakemleri kutlayan şerrolar bu akşam hakemlere bu pozisyon için ne der acaba oturup bunları izlemem ama yokmuş gibi hayatlarına devam ederler kesin ancak bu konuyu kulüp gündeme getirmeli, rezalet bir durum bu. O ofsayt ise bu tillahı.

Ofsayt degil diyen acik ve secik haysiyetsiz bir alcaktir

daha komik fact geliyo

bu maçın var hakemi ve antalya fener maçının var hakemi aynı kişi, koray gençerler'miş.

ulan sizin yatacak yeriniz yok, sizden de önce sevdiklerinizden çıksın inşallah yediğiniz haklar, haram paralar.
Yapılacak paylaşım belli. Aynı hakem farklı kararlar diye kulübümüzün 2 görüntüyü de paylaşması lazım

Allahın sopası yok. Bu haksızlıklara inat şampiyon olacağız.

daha komik fact geliyo

bu maçın var hakemi ve antalya fener maçının var hakemi aynı kişi, koray gençerler'miş.

ulan sizin yatacak yeriniz yok, sizden de önce sevdiklerinizden çıksın inşallah yediğiniz haklar, haram paralar.

Aynen.
Zaten hep diyorum. Biz gol attığımızda iptal etmek için didik didik arıyorlar. Aynısını şikecilerin yedikleri gollerde yapıyorlar.
Icardi yerine Valencia olsaydı o penaltı iptal edilmezdi ve Boey yerine Osayi olsaydı o gol iptal edilirdi.
Boşuna organize kötülük demiyoruz.
Yönetim keşke derbiden sonra zafer sarhoşluğuna düşmeyip bizi doğrayan herif hakkında açıklama yapsaydı.
Yarın Antalya’nın şikecilere karşı verilmeyem golünü ve bugün attıkları yanyana koyup açıklama yapsak.
Şikeciler hemen çıkıp hakemlerde hata yapar diye açıklama yapar zaten.

Ofsayt değil bence ama golden önceki pozisyon faul müydü? Ekranlara geldi mi tekrarı görmedim.

Peki pozisyon tekrarlarıda görevli namussuzlar ne yapıyordu o zaman..Maç içerisinde özellikle bizim pozisyonlarda öyle anlarda tekrar tekrar gösteriyorlarki inanılmaz.
Bunun açıklmasını,tepkisini kesinlikle yapmalıyız.
Hatta orada kim görevliyse araştırılmalı. Bu konularda çok zayıfız.

Ulan aynı var hakemi varmış fenerin yediği golü niye iptal ettiniz allahsızlar

Hakem yanlı yönetti 2 penaltı verilmedi ama pozisyonun ofsayt olduğunu düşünmüyorum ancak şu bir gerçek ki bizi zorluyacaklad bu hakemlerle

Geri
Üst Alt