Antalya'nın Golü Ofsayt

Pozisyonda boey gerçekten topa kafa vurabilirmiş antalyalı engellemese .Yani gerçekten gol olmayabilirmiş o sebeple net ofsayt

Fb maçında VAR da olup karar veren de bugün k golü iptal ettirmeyen aynı hakem müsveddesi Koray Gencerlermiş, düdük astırılması lazım uyuma yönetim takıma sahip çıkkk

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fıray Aydınus ofsayt olduğunu ima etti fener maçında ofsayt dedik bunuda size bırakıyorum VAR incelemelyidi dedi. Adam gibi net ofsayt bu diyemez çünkü patronu acum.

1. Faul yoktu.
2. Pozisyon ofsayt. Çünkü adam topun dibine kadar geliyor. Oyuna müdahale oluyor ve boey'e perde çekiyor. Adam hem ofsayt, hem faul yapıyor.
Zorla gol attirdilar rakibe. Her maç hakem rezillikleriyle boğuşuyoruz. Bir protesto şart.

Herkes ofsaytı konuşuyor ama o faul zaten faul değildi.
Şikecilere ve pfdk için verilen ayarı bunlar için de verilmeli.

yönetimden ses çıkmaması şaka gibi büyük hata yapıyorlar

Ben pozisyonu detaylı bir şekilde yeni görüyorum.Sizin Allah belanızı versin.Şerefsiz yayıncı kuruluşa ne demeli..Tabiki şerefsiz gördü pozisyonu hemen geçiştirdi.Bence fener maçından sonra konuşmalıydık.Hata yaptık.Galip geldiğimizde konuşmalıyızki anlamı olsun.

Evet Fener maçındaki golü iptal eden hakemleri kutlayan şerrolar bu akşam hakemlere bu pozisyon için ne der acaba oturup bunları izlemem ama yokmuş gibi hayatlarına devam ederler kesin ancak bu konuyu kulüp gündeme getirmeli, rezalet bir durum bu. O ofsayt ise bu tillahı.
O yorumcuların alayı namussuz..İçlerindeki sözde Galatasaraylılarında canı cehenneme..
Fener maçındaki pozisyonla bu pozisyonun alakası yok. Burada aktif olarak bizim oyuncuyu bozuyor adam.Gerçekten inanılmaz işler oluyor. Lime lime doğrandığımız bir sezonda bir tek bktan bir pozisyonda bizim var kayıtları açıklanarak zor durumlara düşürülüyoruz.En son bu posizyona düşecek takımız şu ligde.Ama bubun en büyük sebebi yerinde ve zamanında tepki vermiyoruz.Ve medyadaki Galatasaray kimliğiyle oarada olan ama Galatasaraylılıkla alakası olmayan adamların yorumcu olarak o koltukta oturmaları.Bakın diğer takım yorucularına amigo gibi.En ufacık birşeyi atlamıyorlar.

Bu pozisyonu da unutmamak lazım Güray topa müdahale etti ama top Boey'in kontrolündeydi kontrolsüz gelmişti bence net 2. sarı karttan kırmızı olmalıydı.

Güray Vural'ın 39. dakikada Sacha Boey'e müdahalesinde devam kararı doğru mu?
Deniz Çoban: "İkinci sarı kart gerekir."
Lale Orta: "Yanlış karar."
Bülent Yıldırım: "İkinci sarı kart gerekir."

Bu reha ne anlatiyor ya. Gözüne soka soka anlatiyorlar pozisyonu. Hala ofsayt degil diyor. :asd:

Geri
Üst Alt