Antalya'nın Golü Ofsayt

Reha Kapsal'i severim bak en azindan TV'deki cogu saklabandan iyi ve futbol bilgisi dolu. Zaten hocalik lisansi da var. Konu su ki, kural belli ve sacma bir sekilde sauvnuyor an itibariyle. Bana gore de ofsayt degil ama kural buymus ve kurala gore ofsayt.

Renge göre yorumlanan kararlar.
Nedense GS söz konusu olunca hep lehimize ise yanlış, aleyhe ise doğru.

Misal bugün kırmızıyla atılan oyuncu için de parantez açayım; jkli oyuncuların yaptığından farkı yoktu. Doğru karardı. Jkli olunca sarı. Geçen haftalarda bu ofsayt, bugün değil. O penaltıyı fb alsa VAR'a bile gitmeden verirlerdi. Keza geçen kupa maçında TSye verilen bir penaltı da skandaldı. İnanılmaz bir GS düşmanlığıyla da mücadele ediyoruz.

Bu reha ne anlatiyor ya. Gözüne soka soka anlatiyorlar pozisyonu. Hala ofsayt degil diyor. :asd:

Biraz inatci bir tip maalesef. Ben daha simdiye kadar ikna oldugunu da gormedim ama futbol bilgisi iyidir ne olursa olsun :) bu biraz inatcilik ve gicik oldu Serkan'a muhtemelen dedi hatta telefon falan geldi fikrin degisti diye :)

Reha Kapsal'i severim bak en azindan TV'deki cogu saklabandan iyi ve futbol bilgisi dolu. Zaten hocalik lisansi da var. Konu su ki, kural belli ve sacma bir sekilde sauvnuyor an itibariyle. Bana gore de ofsayt degil ama kural buymus ve kurala gore ofsayt.
Inat ediyor, biliyor aslinda yanlis oldugunu. Komik olan taraf buna ofsayt degil ama fener macindaki pozisyona ofsayt demesi.

Hem ofsayt hem de Boey’in koşmasını engellerken eğer temas varsa faul
Çalışılmış pozisyon ve ofsayt/faul olacağını bilerek çalışmışlar
Adamın tek görevi kafayı vuracak oyuncuyu tutan defans oyuncusunu engellemek

Frikik kullanılırken 3-4 mt ofsaytta beklemesinin nedeni, eğer öyle yapmayıp yanında koşsa, çekmek ya da tutmak zorunda kalır engellemek için
Bu yüzden atış kullanılırken, ofsaytta, sırtı kaleye dönük, geniş açıda kime gideceğini görecek şekilde bekliyor

Ayrıca fenerin pozisyon ise ofsayt değildi
Orada pasın atıldığı oyuncu ile defans oyuncusunun alakası yoktu, yine de ofsayttaki engelliyor diye ofsayt verdiler

Kuralları eğip bükmeye başladılar ama hepsini birden yeneceğiz inşallah

Inat ediyor, biliyor aslinda yanlis oldugunu. Komik olan taraf buna ofsayt demiyor ama fener macindaki pozisyona ofsayt demesi.

Aynen. Az once sacmaladi mesela dedi ki : "Boey bile itiraz etmedi hocam faul var demedi" lan dangalak ya :) Faul olsa zaten gol iptal olur, faul derdik :) Kural diyor ki, aktif alanda bulunuyorsa yani aksiyon alaninda ve bir sekilde fizigi ile orada engelleme yani alan daraltiyorsa, rakibe karsi bir engel olusturuyorsa = ofsayttir. Ki oyle oluyor, zaten tutsa engellese faul olur :)

Biraz inatci bir tip maalesef. Ben daha simdiye kadar ikna oldugunu da gormedim ama futbol bilgisi iyidir ne olursa olsun :) bu biraz inatcilik ve gicik oldu Serkan'a muhtemelen dedi hatta telefon falan geldi fikrin degisti diye :)
Oyun görusü iyi, ama böyle pozisyonlarda sacmalayabiliyor.

Bir diğer sıkıntı maçın ilk yarısında hakem boey"e yapılan net faulü vermedi ve o pozisyon ikinci sarı karttan kırmızı olmalıydi. Bein'de ki trio yorumcularınin üçü de net faul ikinci saridan kırmızı olmalıydı dediler ama bu pozisyon diger tv lere gönderilmemiş

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Antalya'nın fenere attığı golden 3 katı daha ofsayt ama aynı hakem Koray gencerler farklı karar. Bunun 2 pozisyonda var konuşmaları yayinlanmalidir

Ama bak dinle simdi (program icinde) bize sorunu oldugu icin yapmiyor. Dobra buluyorum ben genel olarak genelde de bizim bu donemki oyunumuzu siddetle ovuyor. Sorun, adamin karakteri. Inat ve takintili :)
Genelde sorun yok yorumlarinda, burda serkan ile takismasi var. Ama ofsayt olayinda serkan hakli.

Antalya fener maçında ofsayt diyordu di mi bu. Bu bildiğin adiliktir

Antalya fener maçında ofsayt diyordu di mi bu. Bu bildiğin adiliktir

Onu bilmiyorum ama bugun dedi, o ofsaytti farkliydi dedi :) Ben pozisyonu hatirlayamadim hani umurumda da degil yenip gectik, ama kurali duydum yetmedi donup okudum hani yanlis algilama olmus olabilir diye, adamin alan engellemesinden bahsediyor. Birebir rakibe temas demiyor ustune de diyor aktif alanda olan. Buna gore engellememis, dokunmamis.. Zaten bunlari yapsa faul olurdu :)

Geri
Üst Alt