Antalya'nın Golü Ofsayt

Onu bilmiyorum ama bugun dedi, o ofsaytti farkliydi dedi :) Ben pozisyonu hatirlayamadim hani umurumda da degil yenip gectik, ama kurali duydum yetmedi donup okudum hani yanlis algilama olmus olabilir diye, adamin alan engellesinden bahsediyor. Birebir rakibe temas demiyor ustune de diyor aktif alanda olan. Buna gore engellememis, dokunmamis.. Zaten bunlari yapsa faul olurdu :)
Bu direkt etkiliyor. Bu daha yuksek ofsayt o pozisyona göre. Fenerli herifin teki hiç guvenmiyorum

Boey' e yaptığı hareket direkt faul hatta, daha nasıl engelleyecekse?!..

Antalya-FB maçında ise hem pas ofsayt pozisyonundaki adama doğru atılmıyor, kanattaki adama atıldığı çok belli, hem de o oyuncu rakip defans oyuncusunu engellemiyor...

Yani iki maçtaki iki gol pozisyonunda verilen karar da yanlış. Gel de güven bu hakemlere...

erman diil demiş weird

Topun ayaktan ne zaman çıktığını göremiyorsunuz videoda arkadaş nasıl anladınız ofsayt mı değil mi

Erman'ın bu sene her tarafı oynuyor zaten. Herif Galatasaray aleyhine konuşmak için çırpınıyor bütün yayın boyunca.

Topun ayaktan ne zaman çıktığını göremiyorsunuz videoda arkadaş nasıl anladınız ofsayt mı değil mi
Bahse konu adam 3-4 m ofsaytta zaten, geniş çekimde görülüyor. Aktif-pasif ofsayt konusu tartışılıyor ki bence aktif; Boey' e direkt faul yapıyor hatta...

Ya olayı anlamamışsın, yahut dikkat çekmek niyetindesin...

Erman'a bu konuda kızmayın Antalya - fener maçında da Antalya'nın golünü yediler dedi hatta baya ağır konuştu.

Bole takip ettim kahpece gelisen pozisyonu
Screenshot_20230122-005633_Chrome.webp

Bahse konu adam 3-4 m ofsaytta zaten, geniş çekimde görülüyor. Aktif-pasif ofsayt konusu tartışılıyor ki bence aktif; Boey' e direkt faul yapıyor hatta...

Ya olayı anlamamışsın, yahut dikkat çekmek niyetindesin...

Özette gördüm şimdi onu izliyordum maçı izleyemedim malesef. Pozisyon ofsayt bencede ama faulle uzaktan yakından alakası yok.

Boş konuşmaya gerek yok başlıktaki videoda topun ayaktan ne zaman çıktığı görünmüyor.

Ofsqytq gelene kadar 1 kere faul kararı yanlış. Veripmeyen penaltı gri pozisyon. Güray’a 2. sarıyı vermemek için ilk yarıda net faule topla oynama kararı çıktı…

Kazandık ama hakem yönetimi ileri dönük beni korkuttu. Fener hakem itirmeleriyle galibiyet alırken biz rüzgara karşı oynuyoruz. Bu durum devam ederse bir yerde çakılırız.

Amerikan futbolunu izlemem ama filmlerden az cok anladigim topu touch down yapmak. Bunun icin de pası alacak oyuncunun etrafı takim arkadaslari tarafindan temizlenir.
Bu golde pası alacak kim? Adriano. Peki önünü temizleyen kim? Nakajima.
Rakipte Adriano'yu durdurmaya giden kim? Boey. Peki engellenen kim? Yine Boey ve Adriano bomboş topa vuruyor ( touch down ) Adamlar bildigin Amerikan futbolu taktigi ile golu atmis ama 2 hakem ve forumda 11 kisi ofsayt degil demiş. Pes!!!

Bunu bence VAR da yakalayamadı.

Yakalayıp ,ofsaytımsı muhabbetinden sonra doğrama makinasına atıldık yada !
Maç sonu programlarında çıktı ortaya zaten maç esnasında atladık bizde

Geri
Üst Alt